Zalaszántó 1 szobás nyaraló eladóZalaszántó 1 szobás nyaraló eladóZalaszántó 1 szobás nyaraló eladóZalaszántó 1 szobás nyaraló eladóZalaszántó 1 szobás nyaraló eladóZalaszántó 1 szobás nyaraló eladóZalaszántó 1 szobás nyaraló eladóZalaszántó 1 szobás nyaraló eladóZalaszántó 1 szobás nyaraló eladóZalaszántó 1 szobás nyaraló eladóZalaszántó 1 szobás nyaraló eladóZalaszántó 1 szobás nyaraló eladóZalaszántó 1 szobás nyaraló eladóZalaszántó 1 szobás nyaraló eladóZalaszántó 1 szobás nyaraló eladóZalaszántó 1 szobás nyaraló eladóZalaszántó 1 szobás nyaraló eladó
Zalaszántó 1 szobás nyaraló eladó
7 900 000 Ft
127,4 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Zalaszántó 1 szobás nyaraló eladó
Zalaszántó 1 szobás nyaraló eladó
7,9 M Ft
127,4 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 388 5961
ReferensIrimi Barbara
Telefonálok

Eladó nyaraló
Zalaszántó 1 szobás nyaraló eladó

62 m2alapterület
1szoba
4080 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

A Balatontól alig 15 km-re, a festői szépségű környezetben lévő Zalaszántó településen kínálom eladásra ezt a hegyi ingatlant, a Béke Sztúpától kevesebb, mint 500 méter távolságra.

A hatalmas, 4 080 m2-es telken két különálló építmény található, valamint hozzávetőleg 50 db, termő gyümölcsfa. Az egyik épületben borospincét találunk és egy szobának kialakítható helyiséget, előtte 14 m2-es, fedett terasz, a másik épület konyha-étkezőként funkcionál jelenleg. A telek víz- és villanyközművel rendelkezik, a fűtés hagyományos módon megoldott.

A nyaraló a településről aszfaltozott úton megközelíthető, csupán az utolsó 200-250 méteren kell murvás, kavicsos úton közlekedni.Tökéletes választás lehet ez a keleti tájolású ingatlan, ha szeretne kicsit elvonulni a világ zajától és gyönyörködni a táj nyújtotta panorámában.

Zalaszántónak rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Sümegtől 11 km-re, Hévíztől 13 km-re, Keszthelytől és a Balatontól alig 15 km-re, Kehidakustánytól 17 km-re,a Szajki-tavaktól 30 km-re található.

A település nevezetessége a Zalaszántói Béke Sztúpa, Közép-Európa első buddhista szentélye (sztúpája), s Európában az egyik legnagyobb ilyen létesítmény. A szentély a Zalaszántó mellett található Kovácsi-hegyen, egy erdei tisztás közepén épült fel 1992-ben. A hófehér építmény 30 m magas és 24 m széles, délkelet felé néz, a békét, boldogságot, megvilágosodást képviseli.

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!

Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, banksemleges hitelügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021