Eladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobás
Eladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobás
6 490 000 Ft
170,8 E Ft/m2
 • 16 fotó
 • Térkép
Eladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobás
Eladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobás
6,5 M Ft
170,8 E Ft/m2
 • 16 fotó
 • Térkép
+36 70 412 3101
ReferensOtthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út 32.
Telefonálok

Eladó nyaraló
Eladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobás

38 m2alapterület
2szoba
885 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálom - leginkább hétvégi tartózkodásra, hobbi telekként - ezt a zalaegerszegi Gógánvölgyi úton elhelyezkedő ingatlant. A kezelhető méretű, 885 négyzetméteres, két utcafrontos, enyhén lejtős telken egy kis házikó áll. Felépítését tekintve leginkább könnyűszerkezetesnek mondható, ablakai fából/fémből készültek. A jelenlegi tulajdonosok hétvégi háznak használták, kertészkedésre, pihenésre alkalmas a terület, a házikó komfortfokozata ezt a célt tudja jelenleg kiszolgálni.
A telken, az alsó részen egy garázst, a felső részen egy kisebb műhelyt, tárolót alakítottak ki, az épületeken kívül gyümölcsfákat találunk, valamint díszbokrokat, rózsákat, de veteményezésre is alkalmas a terület.
A környékbeli szomszédok közül többen ott laknak a birtokokon, vannak kisebb és nagyobb, hétvégi és lakóházak is, egyébként csendes és biztonságos a hely, egymásra figyelő közösség alakult ki.
Kettő szobából, egy közlekedőből, wc-ből és egy konyhának kialakítható helyiségből áll az ingatlan.
Ha Ön nem feltétlenül akar családi házba költözni, mégis vágyik egy kis békére, nyugalomra, saját, zöld környezetre, szeret bogarászni, kertészkedni, bográcsozni, ezt a kis birtokot Önnek találták ki!
A házikót egy ideje már nem használják, lakatlan, így egy kis felújításra, csinosításra szorul, ahogy a kert növényei is egy kis fazonigazítást igényelnek majd az új, gondos gazdától.

Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  © 2021