Nyaraló eladó Veresegyház, 45 négyzetméteresNyaraló eladó Veresegyház, 45 négyzetméteresNyaraló eladó Veresegyház, 45 négyzetméteresNyaraló eladó Veresegyház, 45 négyzetméteresNyaraló eladó Veresegyház, 45 négyzetméteresNyaraló eladó Veresegyház, 45 négyzetméteresNyaraló eladó Veresegyház, 45 négyzetméteresNyaraló eladó Veresegyház, 45 négyzetméteresNyaraló eladó Veresegyház, 45 négyzetméteresNyaraló eladó Veresegyház, 45 négyzetméteresNyaraló eladó Veresegyház, 45 négyzetméteres
Nyaraló eladó Veresegyház, 45 négyzetméteres
34 700 000 Ft
771,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Nyaraló eladó Veresegyház, 45 négyzetméteres
Nyaraló eladó Veresegyház, 45 négyzetméteres
34,7 M Ft
771,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 20 391 9480
ReferensLarus Ingatlan
Telefonálok

Eladó nyaraló
Nyaraló eladó Veresegyház, 45 négyzetméteres

45 m2alapterület
2szoba
Felújított állapotú
592 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést


Az általam kínált téglából épült, teljesen felújított hétvégi ház, családi háznak is megállja a helyét. Az ingatlanba a vételt követően azonnal be lehet költözni.


Az 1970-es évek elején épült, 592 m2 nagyságú összközműves telken álló, igényesen felújított épület egy életre biztonságos, meleg otthont nyújthat új tulajdonosának is.

A felépítmény teljes közművezetékei ki lettek cserélve, új nyílászárókkal lett ellátva és jóízlésre vall az ingatlan színvilága, járólapozása, továbbá a 10 cm dryvit szigetelés megfelelő hőértéket biztosít a téli hideg napokban.
Az ingatlan fűtéséről gázcirkó gondoskodik, továbbá alternatív fűtésként a nappaliba kandalló is beállítható, de segít a hűtő-fűtő légkondícionáló berendezés is.
A riasztóval ellátott ingatlanban az alábbi helyiségek találhatók:
előszoba,
konyha,
spejz,
nappali,
hálószoba,
tusolós fürdőszoba+WC
A család személyautóit kocsibeállás lehetőség nyújtja, a kerti szerszámok, nyári bútorok elhelyezését a hátsó épületben álló kis épületben helyezhetőek el. Azonban jó állagát tekintve, a kis épület akár vállalkozásra is alkalmas lehet.

A rendezett, kis kert nyári locsolása ásott kútról oldható meg.

Amennyiben a hétvégi ház átminősítésére lenne szükség, az egy 16 m2-es, 250 cm belmagasságú szoba hozzáépítésével megoldható!

Ha a fotók és a leírás alapján úgy ítéli meg, hogy megtekintené az ingatlan várom hívását és előre egyeztetett időpontban állok rendelkezésére!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021