Eladó 1+2 szobás nyaraló TóalmásEladó 1+2 szobás nyaraló TóalmásEladó 1+2 szobás nyaraló TóalmásEladó 1+2 szobás nyaraló TóalmásEladó 1+2 szobás nyaraló TóalmásEladó 1+2 szobás nyaraló TóalmásEladó 1+2 szobás nyaraló TóalmásEladó 1+2 szobás nyaraló TóalmásEladó 1+2 szobás nyaraló TóalmásEladó 1+2 szobás nyaraló TóalmásEladó 1+2 szobás nyaraló TóalmásEladó 1+2 szobás nyaraló TóalmásEladó 1+2 szobás nyaraló Tóalmás
Eladó 1+2 szobás nyaraló Tóalmás
10 500 000 Ft
218,8 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó 1+2 szobás nyaraló Tóalmás
Eladó 1+2 szobás nyaraló Tóalmás
10,5 M Ft
218,8 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 379 2676
ReferensKecskeméti József
Telefonálok

Eladó nyaraló
Eladó 1+2 szobás nyaraló Tóalmás

48 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
állapotú
250 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Strand közeli élmény várja…ÁRESÉS! ÁRESÉS!
azt a családot és új tulajdonost, aki megveszi ezt a betonalapra épített könnyűszerkezetes nappali plusz két hálószobás nyaralót Tóalmáson. A házban található még egy konyha étkezővel, fürdőszoba wc-vel, kamra, kényelmes terasz, és tárolók. A fűtés elektromosan oldható meg, a meleg-vizet villanybojler adja. A szobákat szőnyegpadló, az egyéb helyiségeket járólap borítja. A kert parkosított és a kocsibeálló szőlőlugassal fedett. A kertben találunk még tárolót a kertiszerszámoknak és egy külső toalettet is. Nagyon kellemes ennek az ingatlannak a kisugárzása, jó érzést ad kívül-belül. Kevés ráfordítással állandó otthonná alakítható.
Tóalmás kiválóan ellátott a napi megélhetéshez szükséges vásárlási lehetőségekkel. Biztosított a háziorvosi, gyógyszertári, általános iskolai, óvodai, hitéleti lehetőség. A helyi gyógyfürdő is várja a reumatikus, ízületi problémákkal küzdő betegeket. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ősfás parkjával az Andrássy kastély és környéke. A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Nagykáta, Jászberény, Hatvan is kb. 15-20 percen belül autóval elérhető. Ne hagyja ki ezt az „alkalmi” lehetőséget. Hívjon, nézze meg és a végén biztos, hogy MEGEGYEZÜNK!

  • komfortos
  • elektromos
  • terasz

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021