Eladó 4 szobás nyaraló SzuhaEladó 4 szobás nyaraló SzuhaEladó 4 szobás nyaraló SzuhaEladó 4 szobás nyaraló SzuhaEladó 4 szobás nyaraló SzuhaEladó 4 szobás nyaraló Szuha
Eladó 4 szobás nyaraló Szuha
5 500 000 Ft
78,6 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás nyaraló Szuha
Eladó 4 szobás nyaraló Szuha
5,5 M Ft
78,6 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 50 129 7027
ReferensRoza Kukucska
Telefonálok

Eladó nyaraló
Eladó 4 szobás nyaraló Szuha

70 m2alapterület
4szoba
felújítandó
1000 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Szuha a Mátra északi lábánál elhelyezkedő festői szépségű csendes falu. A település könnyen megközelíthető Budapestről az M3-as autópálya után a most már teljes egészében 2x2 sávos gyorsforgalmú 21-es úton.

Az eladásra kínált telken két ház van, ami akár tökéletes lehet több generációs család számára is. A ház kertjében gyümölcsözô fák vannak, aminek a végében a patak csörgedezése és látványa különös harmóniát varázsol. A ház szeretetre és törödésre szorul, ugyanakkor az új tulajdonos kedve szerint alakíthatja, rendezheti.

A telken víz, villany és a csatorna a telken belül van, gáz közvetlen a ház elôtt . Továbbá egy ásott kút biztosíthatja a ház vízellátását.

Az udvarban található néhány melléképület, fészer, továbbá ólak állatok tartására. Igény szerint ezek használhatók vagy bontandók.

Amennyiben az Ön álma egy erdőhöz közvetlenül kapcsolódó telek és ház, akkor itt a lehetőség. Itt megtalálja a nyugalmat, a jó levegőt és a természet közelségét.

Kérem keressen bizalommal.

  • egyéb fűtés
  • Tulajdonostól

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021