Eladó 1+2 szobás nyaraló SzigetmonostorEladó 1+2 szobás nyaraló SzigetmonostorEladó 1+2 szobás nyaraló SzigetmonostorEladó 1+2 szobás nyaraló SzigetmonostorEladó 1+2 szobás nyaraló SzigetmonostorEladó 1+2 szobás nyaraló SzigetmonostorEladó 1+2 szobás nyaraló SzigetmonostorEladó 1+2 szobás nyaraló Szigetmonostor
Eladó 1+2 szobás nyaraló Szigetmonostor
17 500 000 Ft
388,9 E Ft/m2
 • 8 fotó
 • Térkép
Eladó 1+2 szobás nyaraló Szigetmonostor
Eladó 1+2 szobás nyaraló Szigetmonostor
17,5 M Ft
388,9 E Ft/m2
 • 8 fotó
 • Térkép
+36 70 442 7057
ReferensMezei Mariann
Telefonálok

Eladó nyaraló
Eladó 1+2 szobás nyaraló Szigetmonostor

45 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
555 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

A Szentendrei-sziget déli részén, Szigetmonostor üdülőterületén, a festői hangulatú Horányban, a Víztorony étterem közelében kínálunk megvételre egy nyaralóként használt, de hivatalosan lakóházként nyilvántartott, így hitellel is megvásárolható, 45 nm-es ingatlant 555 nm-es telekkel.

A telken eredetileg egy téglából épült, egyszobás kis ház állt nappali-konyha, fürdő és WC helyiségekkel, melyet pár éve két, fából készült hálóhelyiséggel bővítettek ki. A horganyzott acél kerítéssel körbevett kertben egy medence és egy kis kerti tó is található.

A telekre a villany bevezetésre került, a vizet jelenleg fúrt kút biztosítja, a szennyvíz elvezetéséhez emésztő áll rendelkezésre, de lehetőség van az utcában húzódó vízvezetékre és csatornahálózatra kapcsolódni.

Építési előírások: Lke-6 övezet, beépíthetőség: 20%, min. zöldfelület: 50%, épületmagasság: 4,5 m,
főépületként elhelyezhető 1 db, legfeljebb kétlakásos lakóépület

A környék rendezett, bevásárlási lehetőségek a közelben találhatók.

Közlekedés
Horány Szentendréről és Dunakesziről komppal, Szentendréről autóbusszal is megközelíthető.

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem


  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  © 2021