Eladó nyaraló Mány a Kismány dűlőn, 1 szobásEladó nyaraló Mány a Kismány dűlőn, 1 szobásEladó nyaraló Mány a Kismány dűlőn, 1 szobásEladó nyaraló Mány a Kismány dűlőn, 1 szobásEladó nyaraló Mány a Kismány dűlőn, 1 szobásEladó nyaraló Mány a Kismány dűlőn, 1 szobásEladó nyaraló Mány a Kismány dűlőn, 1 szobásEladó nyaraló Mány a Kismány dűlőn, 1 szobásEladó nyaraló Mány a Kismány dűlőn, 1 szobás
Eladó nyaraló Mány a Kismány dűlőn, 1 szobás
6 500 000 Ft
295,5 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Eladó nyaraló Mány a Kismány dűlőn, 1 szobás
Eladó nyaraló Mány a Kismány dűlőn, 1 szobás
6,5 M Ft
295,5 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 22 884 063
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensForrai Tamás
Telefonálok

Hirdetés

Eladó nyaraló
Eladó nyaraló Mány a Kismány dűlőn, 1 szobás

22 m2alapterület
1szoba
felújítandó
686 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Üdülő Herceghalom határában

Meghitt üdülőház, faház, lakhatóvá tehető ingatlan, konyhakerttel, Mány külterületi részén, Herceghalomhoz nagyon közel eladó!
Az ingatlan befektetési célra is kiválóan alkalmas! . A faház az 1980-as években épült, D-DNY-i fekvésű. Víz van a telken, villany az utcában!
Jelenleg a fűtést vegyes tüzelésű kályhával lehet megoldani. A telek mérete impozáns, 686 m2, a faház elosztható, fürdőszobává, alakítható amerikai konyhás nappalivá, és egy szolid hálószobává. A terület a tovább bővíthető, 3 %-ig beépíthető. A rengeteg zöldterület igazán hangulatossá teszi a kis, napos utcát, ami megtartotta régi báját mind a mai napig.
Minden fontosabb intézmény, posta, üzlet megtalálható a közelben, a közlekedés is kiváló. A buszmegálló és a vasútállomás tizenöt perc sétatávolságra van, Budapestre, illetve Budapestről ide 30 percenként indulnak vonatok. Általános iskola, közért, benzinkút, autópálya, mind-mind gyorsan elérhető.
VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES
Érdeklődjön: Forrai Tamás

Referencia szám: HZ476585

  • elektromos

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020