Eladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztánEladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztán
Eladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztán
18 800 000 Ft
150,4 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztán
Eladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztán
18,8 M Ft
150,4 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 22 884 060
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensKardos Zsolt
Telefonálok

Hirdetés

Eladó nyaraló
Eladó 4+1 szobás nyaraló Mány az Alsóörs pusztán

125 m2alapterület
4 és fél szoba
állapotú
3668 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Mány Alsóörsön, festői környezetben, 3.668 nm telken lévő,125 nm téglaépítésű nyaraló . A ház 2 külön
bejáratos lakrészből tevődik 1. lakrészben található :3 szoba,nappali ,étkező,kis konyha,fürdő,WC külön,és egy hatalmas 21 nm.fedett terasz.A 2.lakrészben van egy konyha-nappali és fürdőszoba.A telken termő gyümölcsfák, sok fenyő és díszcserje van,pár kordon szőlővel. A ház mögött található egy 40 nm téglaépület,amelyet garázsként lehet használni. Innen van a pincelejárat,és kamra.A telek hátsó részén egy másik kis faház is található,ezen kívül állattartásra alkalmas épületek is. Az ingatlan nem csak szezonálisan volt használva,ezért mind a két lakrészben cserépkályhák adják a meleget. Áram és víz van, csatorna és gáz nincs kiépítve a területen. Az üdülő részen többen már állandó jelleggel élnek, lakcím igényelhető,posta és szemétszállítás is van.
Kikapcsolódásra alkalmas csendes környék, idilli környezet, jó levegő, jó szomszédok. HA VIDÉKI NYUGALOMRA VÁGYIK, TELJESEN ZÖLD KÖRNYEZETRE, AKÁR ÁLLANDÓ OTT LAKÁSRA VAGY HÉTVÉGI NYARALÓRA AKKOR EZT NÉZZE MEG!
Érdeklődni Kardos Zsolt

  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020