Kismaros eladó nyaralóKismaros eladó nyaralóKismaros eladó nyaralóKismaros eladó nyaralóKismaros eladó nyaralóKismaros eladó nyaralóKismaros eladó nyaralóKismaros eladó nyaralóKismaros eladó nyaralóKismaros eladó nyaralóKismaros eladó nyaralóKismaros eladó nyaralóKismaros eladó nyaralóKismaros eladó nyaraló
Kismaros eladó nyaraló
17 900 000 Ft
255,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Kismaros eladó nyaraló
Kismaros eladó nyaraló
17,9 M Ft
255,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 1 701 3405
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensNovák Mariann
Telefonálok

Hirdetés

Eladó nyaraló
Kismaros eladó nyaraló

70 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
állapotú
984 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

KIsmaros-Börzsönyligeten csodálatos csendes helyen, lakható nyaraló eladó.
Az ingatlan autóval szilárd, emelkedős úton megközelíthető, gyalogosan 15 percre  a buszmegállótól, saját kocsibeállóval és garázzsal rendelkezik. Víz, villany bevezetve. .Szennyvíz emésztővel megoldva. A telek négyzet alakú részben lejtős, kerítéssel körbekerített.  A telek ősfákkal  rendelkezik. Panorámát a növényzet korlátozza. Az épület 2 szintes  tégla építésű, fa nyílászárókkal melyben szigetelt üvegezés található.  Fűtése egy cserépkályhával van megoldva, de a vegyes tüzelésű kazán a melléképületben könnyedén beköthető.  Az épület földszintjén található egy nappali, konyha, fürdőszoba és a tetőtérben  két szoba.  Az épület szerves része egy beépített terasz amit nappalinak , télikertnek is használhatunk. A kertben található egy külön épület, ami barkácsolásra kitűnően alkalmas.
Az ingatlant azoknak ajánlom, akik elszeretnének vonulni a város zajától, hogy élvezhessék  a friss levegőt és a tájat. Az ingatlan egész éves kint lakásra alkalmas.

  • egyéb fűtés
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020