Eladó, Győr, 2 szobásEladó, Győr, 2 szobás
Eladó, Győr, 2 szobás
18 500 000 Ft
770,8 E Ft/m2
  • 2 fotó
  • Térkép
Eladó, Győr, 2 szobás
18,5 M Ft
770,8 E Ft/m2
  • 2 fotó
  • Térkép
+36 70 622 9209
ReferensKomádi Csaba
Telefonálok

Eladó nyaraló
Eladó, Győr, 2 szobás

24 m2alapterület
2szoba
állapotú
6650 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Eladó kiváló lehetőségekkel rendelkező győrszentiváni zártkerti ingatlan!

Győrszentivánon eladó 6550 m2-es gyümölcsfákkal telepített telek. Az ingatlan tulajdonosa negyven éve műveli a területet. Ha a leendő tulajdonost érdekli ez az üzleti lehetőség, akkor minden segítséget meg fog kapni ehhez (A műveléshez szükséges eszközök, kerti gépek külön megállapodás tárgyát képezhetik). A telken több mint 200 gyümölcsfa található (alma, cseresznye, körte, őszibarack), emellett szőlőt, epret is telepítettek valamint egy konyhakertet kialakításra került. A területen kiépített öntözőrendszer működik, amit egy 80 méter mély fúrt kút táplál.
A telken kétszintes 24 m2 alapterületű alpesi faház áll, amihez egy 40 m2-es fedett terasz és 2 db önálló tároló helység tartozik. A terasz alatt betonozott pince (40 m2) található. A telken belül vezetékes víz és villany van (két villanyóra 16 és 25 A). Az ingatlant Győrszentiván központjától kiváló minőségű aszfaltozott úton lehet megközelíteni.
Figyelmébe ajánlom mindazoknak, akik kedvet éreznek gazdálkodáshoz és egy nyugodt, csendes helyen fekvő ingatlant vagy építési területet keresnek. Ha szüksége van pénzügyi megoldásra, hitelügyintézésre, díjmentesen állok rendelkezésére!
Amennyibe az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Állok rendelkezésre ingatlan eladás-vétel, pénzügyi termékek, hitel, CSOK ügyintézésében. Több százas ingatlanállományból biztos megtalálom az Ön igényeinek megfelelőt! Hívjon bizalommal: Komádi Csaba

Referencia szám: M159219-IT

  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021