Csokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcábanCsokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcában
Csokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcában
7 390 000 Ft
147,8 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Csokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcában
Csokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcában
7,4 M Ft
147,8 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 30 579 3627
ReferensHáz Ingatlan
Telefonálok

Eladó nyaraló
Csokonyavisontai eladó nyaraló, 3 szobás, az Úszó utcában

50 m2alapterület
3szoba
Újszerű állapotú
250 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálok Kaposvártól mindösszesen 50 km-re lévő Csokonyavisontán, az üdülő területi részén, a méltán híres gyógyfürdő közelében egy téglaépítésű, 50 m2-es tetőtér beépítéses nyaralót. A 250 m2-es egyenes telekterületen lévő ház 1981-ben épült és életvitelszerű lakhatásra is tökéletesen alkalmas, hiszen az alsó szinten egy szép nagy cserépkályha került beépítésre, mely biztosítja a hidegebb hónapokban a kellemes hőérzetet.
A közel 9 m2-es fedett teraszon keresztül jutunk be a házba, ahol egy nagy étkező nappaliba érünk, mely területből lett ötletesen leválasztva egy szép fa fallal a konyha. A földszinten még 2 szoba van, melyek külön bejárattal rendelkeznek és külön zuhanyzós fürdőszoba és wc is kialakításra került. A szobák szép fa parkettával borítottak, a többi helyiség járólappal fedett.
A külön bejárattal rendelkező és kívülről megközelíthető tetőtérben további 2 szoba van, melyek egymásból nyílnak, és szőnyegpadló borítást kaptak.
A nyaraló jó alapokon és jó állapotban van, modernizálást azonban igényelhet.
Az udvarban gépkocsi beállásra lehetőség van, sőt még a szerszámok tárolására alkalmas kis ház is felépítésre került.
A fürdő bejárata 400-500 méterre van, egy kellemes pár percnyi sétával könnyen elérhető. Tömegközlekedéssel és autóval is megközelíthető a fürdőtelepülés, ahol a bevásárlási, szórakozási és kirándulási lehetőség is adott.
A termálfürdő és strand, a szálloda és kemping, a gazdag természeti környezet és az itt élők barátságos hozzáállása a vendégekhez, megalapozza akár azt, hogy többnapos programot is tervezhet e különleges hangulatú településre.

  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021