Bölcske nyaraló eladó, 1 szobásBölcske nyaraló eladó, 1 szobásBölcske nyaraló eladó, 1 szobásBölcske nyaraló eladó, 1 szobásBölcske nyaraló eladó, 1 szobásBölcske nyaraló eladó, 1 szobásBölcske nyaraló eladó, 1 szobásBölcske nyaraló eladó, 1 szobásBölcske nyaraló eladó, 1 szobásBölcske nyaraló eladó, 1 szobásBölcske nyaraló eladó, 1 szobás
Bölcske nyaraló eladó, 1 szobás
3 490 000 Ft
83,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Bölcske nyaraló eladó, 1 szobás
Bölcske nyaraló eladó, 1 szobás
3,5 M Ft
83,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 815 2529
Referens Vizler József
Telefonálok

Hirdetés

Eladó nyaraló
Bölcske nyaraló eladó, 1 szobás

42 m2alapterület
1szoba
Felújított állapotú
72 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Páratlan, autentikus hangulatú présházat kínálunk eladásra a Tolna megyei Bölcskén. A csendes, barátságos kis halászfalu mindössze néhány percnyire fekszik Dunaföldvártól, a Duna-hídtól és az M6-os autópályától. A települést körülölelő szelíd, déli lankák, s az enyhén lösszös talaj kiváló lehetőséget kínál évszázadok óta a helyi gazdáknak a szőlőtermesztésre. A szőlőültetvények között, a dombok oldalában megbúvó, egyedülálló pincefalu présházai alatt hűvös pincék húzódnak, hol nyirkos tölgyfahordók nevelnek nemes nedveket. Teljes körűen felújított, 42 nm-es présházat kínálunk eladásra itt, a hozzá kapcsolódó 32 nm-es pincével. A statikailag és esztétikailag egyaránt kifogástalan állapotban lévő, közművesített présház felújítása során zuhanyfülkét és Wc-t is kialakítottak. Az épület alatt húzódó,egyedülálló klímával rendelkező pince kiváló lehetőséget kínál a borászok számára, de akár gombatermesztésre is alkalmas lehet.

 

Régi ár: 3,9 M.Ft.    Új ár: 3,49 M.Ft.

 

Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik számára az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.   

 

City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

City Cartel ingatlaniroda, Solt, Kossuth Lajos u.50.

 

30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu

 

MARADJ OTTHON!!!  Online ingatlanbemutatás!

https://youtu.be/Wd5wouQQZTc

  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020