Berkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobásBerkenye nyaraló eladó, 2 szobás
Berkenye nyaraló eladó, 2 szobás
10 700 000 Ft
289,2 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Berkenye nyaraló eladó, 2 szobás
Berkenye nyaraló eladó, 2 szobás
10,7 M Ft
289,2 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 518 2620
ReferensErdősi Tamás
Telefonálok

Hirdetés

Eladó nyaraló
Berkenye nyaraló eladó, 2 szobás

37 m2alapterület
2szoba
állapotú
5542 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Természetkedvelők figyelem!

Eladó Berkenyén, egy 5542 négyzetméter telken fekvő, akár nyaralóként, akár vadászházként is funkcionálható felújított ingatlan.

Az épületbe érkezve a csendes teraszunkról belépve egy előtér fogad minket, ahonnan nyílik a konyha, egy előkészített fürdőszoba (ezt kialakítani az új tulajdonos feladata lesz) és egy nappali, belső lépcsőn keresztül feljutunk az emeleti hálószobába, aminek ablakából pazar látvány tárul elénk. Az ingatlan fűtése fával megoldott, az elektromos rendszert aggregátor működteti (nem tartozik bele a vételárba, az új tulajdonosnak már csak rá kell kötnie a kiépített elektromos hálózatra). Víz nincs, jelenlegi tulajdonosa ezt fúrt kúttal tervezte megoldani, valamint az emésztőt megterveztette, de nem került kiépítésre.

A ház alatt egy külön bejáratú, 21 négyzetméteres tároló található. Ez mellett bográcsozó, asztal és pad, kinti tároló, kinti WC tartozik bele a vételárba.

A telek hatalmas, rendezett, szőlővel és gyümölcsfákkal, ideális választás azoknak akik nyugalomra és kikapcsolódásra vágynak.

Kedvező áron: 10.7M Ft-ért.

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:

- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás

  • komfort nélküli
  • egyéb fűtés
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020