Balatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladóBalatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladó
Balatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladó
31 900 000 Ft
398,8 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Balatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladó
Balatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladó
31,9 M Ft
398,8 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 958 7617
ReferensBalatoni-Ingatlanok
Telefonálok

Hirdetés

Eladó nyaraló
Balatonfenyves 3+1 szobás nyaraló eladó

80 m2alapterület
3 és fél szoba
Felújított állapotú
449 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Feh0246
Balatonfenyves csendes, jó infrastruktúrával rendelkező részén átlagosnak tűnő, de átlagon felüli ház eladó
Telek: 449 m2, lakófelület: 80 m2.
Nappali beépített konyhával, étkezővel, 3 hálószoba, zuhanyzó WC-vel, folyosó, terasz.
Az ingatlan pár éve lényeges, részleges átalakításon esett át és egy korszerű, fiatalos, világos otthon lett. A modern konyha egy légtérbe került az étkezővel és a hagyományos mettlachival kövezett nappalival megnyervén ezzel a harmadik tágas szobát (10,2).
A két további szoba (16,7; 13,3) a nappaliból közelíthető meg, ablakai az utcára néznek.
A nagyobb szoba új laminált padlót kapott, míg a kisebb szoba már meglévő parkettája csiszolást és új színt.
A ház két bejárattal rendelkezik. Egy kis fedett teraszról léphetünk be a nappaliba elöl, és egy tágas, napos terasz vezet minket a hátsó szobát (10,2) és a nappalit (24) összekötő folyosóra a ház utcafrontról nem látszó részén. Ugyanezen oldalon lehet belépni a tárolóhelyiségbe (6,8), mely igény esetén hozzácsatolható a lakótérhez. Egyébként innen jutunk fel a padlásra és a pincébe (6,8).
Az ablakok túlnyomó részét gondosan megjavították és lefestették, csakúgy, mint az összes belső ajtót. A tető cserepeit egy éve átnézték, cserélték, javították a hiányzó részeket. A kerítés idén nyáron lett csiszolva, festve.
Fűtés cserépkályhával oldható meg, azonban igény esetén a korábbi gáz cirkófűtés csövei, a kifogástalan állapotú radiátorok mind újraköthetőek, használhatóak.
Az épület körbejárható, a telken melléképület nem található és minden közművel rendelkezik.
A ház hátsó részén téglázott napozásra alkalmas területet találunk. A kertben egy ásott és egy fúrt kút van. Virágoskert, fűszereskert, három facsemete és szőlősorok gazdagítják az ingatlant. A terasz előtt tavasztól őszig futólonc illatozik. Az udvar egyik oldalán sövénysor fut végig, mely hamarosan eltakarja az idegen tekinteteket.
Az utca frissen aszfaltozott, 5 perc sétával elérhető a Spar és a Balaton part. A központ a nagy stranddal körülbelül 15 perc séta, csakúgy, mint a gyógyszertár.
Az ingatlan tágas, CSOK-ra alkalmas.
A ház felső szintje nem beépíthető.
Ára: 31,9 millió Ft

  • összkomfortos
  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: földszint
  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020