Zalasárszeg nyaraló eladó, 2 szobásZalasárszeg nyaraló eladó, 2 szobásZalasárszeg nyaraló eladó, 2 szobásZalasárszeg nyaraló eladó, 2 szobásZalasárszeg nyaraló eladó, 2 szobásZalasárszeg nyaraló eladó, 2 szobásZalasárszeg nyaraló eladó, 2 szobásZalasárszeg nyaraló eladó, 2 szobásZalasárszeg nyaraló eladó, 2 szobásZalasárszeg nyaraló eladó, 2 szobásZalasárszeg nyaraló eladó, 2 szobásZalasárszeg nyaraló eladó, 2 szobás
Zalasárszeg nyaraló eladó, 2 szobás
10 900 000 Ft
237 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Zalasárszeg nyaraló eladó, 2 szobás
Zalasárszeg nyaraló eladó, 2 szobás
10,9 M Ft
237 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 347 0275
ReferensStróbl Andrea
Telefonálok

Eladó nyaraló
Zalasárszeg nyaraló eladó, 2 szobás

46 m2alapterület
2szoba
állapotú
841 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Zalasárszeg Nagykanizsától 9 km-re északkeletre, a 7-es főút mentén helyezkedik el dimbes-dombos vidéken. Lakosainak a száma: 117 fő. A külterület, amely része Zalasárszeg község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 1 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve mezőgazdasági jellegű (készenléti, szolgálati) lakótelep, illetve lakóhely, mezőgazdasági jellegű tanyák. Lakónépessége hozzávetőleg 14 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 8 darab.
Az ingatlan 3 szintből áll. Pinceszinti helyiségek: konyha, zuhanyos fürdőszoba egy légtérben a toalettel. Felújítások: víz és csatorna bevezetése, elektromos rendszer felújítása, burkolatok és szerelvények beépítése.Kábel Tv bevezetve, mosógép kiállás a konyhai részen található. Főzési lehetőség az elektromos és a gázas tűzhelyen lehetséges. Mindkét tűzhelyet a régi tulajdonos elviszi magával.
Emeleti rész, ahova 4-5 lépcsőn keresztül jutunk be egy 5 cm-es hőszigeteléssel ellátott szendvicspanel ház. Helyiségei: előtér vagy étkező, nappali.
Tetőtéri szinten 1 hálószoba uralja a teret. A feljárást a nappaliból történik.
Udvarban szintén könnyűszerkezetes szerszámtároló és tároló helyezkedik el. Kertben grillező rész teszi lehetővé a bulizást. Az ásott kútból lehetőség nyílik az öntözésre. A kertben almafa, körtefa, cseresznyefa és őszibarackfa ajándékozza meg gazdáit bő termésükkel.
Ha szeretne egy olyan helyet, amely közel van egy nagyvároshoz, de mégis csendes és nyugodt, ahol csak a madár jár, most megtalálta!

  • elektromos
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 3. emelet

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023