Eladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobásEladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobásEladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobásEladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobásEladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobásEladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobásEladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobásEladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobásEladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobásEladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobásEladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobásEladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobásEladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobásEladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobás
Eladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobás
9 900 000 Ft
267,6 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobás
Eladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobás
9,9 M Ft
267,6 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 248 9317
ReferensEgri Zsolt
Telefonálok

Hirdetés

Eladó nyaraló
Eladó nyaraló, Nagykáta, 2 szobás

37 m2alapterület
2szoba
Felújított állapotú
1673 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Az ingatlan jellemzése:
Az 1673 m2 terület nagyságú porta három oldalról kerített, udvara művelt, szépen gondozott. A felépítmény csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű. A lakhatási célra is alkalmas épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, beton födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fém tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és fémrácsokkal ellátva.
Az épület fűtése jelenleg nem megoldott, de igény esetén hűtő-fűtő klímával kivitelezhető. Ennek kivitelezését irodánk egy partner cégen keresztül vállalja! A háztartás vízellátása egy 40 méter mély, ivóvíz minőséget biztosító fúrt kútról táplált, meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Elektromos áram ellátása: 1x16A. Internet és tévé szolgáltatás kiépítve.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A 37 m2 alapterületű lakótér a 22 m2 földszinti élettérből és a 15 m2 tetőtétéri szobából áll. A fedett teraszról elérhető földszinten alakították ki a központi életteret, így a konyha és étkezőn túl egy hangulatos nappali kapott itt főszerepet. A konyha mögött az épület hátsó traktusában kiépítésre került egy zuhanyzós fürdőszoba, melyben helyet kapott a WC. Az épület alatt kiváló tárolási célt szolgáló, száraz pince található, melynek lejárata, a tetőtéri szoba elérhetőségét biztosító lépcsővel együtt az épület hátsó felében került kialakításra.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlását, tekintettel arra, hogy "zártkert, gazdasági épület" besorolás, a bankok nagy része nem finanszírozza, így  önerőből, babaváró hitelből vagy személyi kölcsönből valósítható meg a vásárlás. Az utóbbi kettő finanszírozásban teljes körű ügyintézést biztosítunk. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan közvetlen környezete:
Nagykáta déli városrészében, a Tápióbicskére tartó főúttal párhuzamos hobbi kert övezetben kínáljuk eladásra "zártkert gazdasági épület" földhivatali besorolású ingatlanunkat. A szépen művelt kert környezet a szomszédos ingatlanokra is vonatkozik, így a város gyümölcsös és szőlőskertjének is tekinthetjük az Aranyhomok dűlőt.
A hobbikert övezetben található ingatlanok egy része a városban élő emberek művelt portája, másik részében életvitelszerűen itt élő, leginkább pihenést, gyógyfürdő közelséget kereső emberek közössége. Az autóbusz megálló az ingatlantól öt perc kényelmes sétára található, így Nagykáta tömegközlekedési csomópontjai, a fürdő és a bevásárlási lehetőséget biztosító központ pár perc utazással folyamatosan elérhető.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.
A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.

  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020