Panorámás
Eladó nyaraló Letenye, 1 szobásEladó nyaraló Letenye, 1 szobásEladó nyaraló Letenye, 1 szobásEladó nyaraló Letenye, 1 szobásEladó nyaraló Letenye, 1 szobásEladó nyaraló Letenye, 1 szobásEladó nyaraló Letenye, 1 szobásEladó nyaraló Letenye, 1 szobásEladó nyaraló Letenye, 1 szobásEladó nyaraló Letenye, 1 szobásEladó nyaraló Letenye, 1 szobásEladó nyaraló Letenye, 1 szobásEladó nyaraló Letenye, 1 szobásEladó nyaraló Letenye, 1 szobásEladó nyaraló Letenye, 1 szobásEladó nyaraló Letenye, 1 szobás
Panorámás
Eladó nyaraló Letenye, 1 szobás
1 900 000 Ft
95 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó nyaraló Letenye, 1 szobás
Eladó nyaraló Letenye, 1 szobás
1,9 M Ft
95 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 347 0275
ReferensStróbl Andrea
Telefonálok

Eladó nyaraló
Eladó nyaraló Letenye, 1 szobás

20 m2alapterület
1szoba
állapotú
336 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Letenye város, Zala megye Horvátországgal szomszédos délnyugati részén fekszik a 7-es főút mentén, Nagykanizsától 22 km-re. A város a letenyei járás központja. A településen 1923 óta működik határátkelő állomás.
Lakosainak a száma:4001 fő.
A település legnagyobb része a Mura által feltöltött alföldön helyezkedik el, de határában észak felé kisebb dombok terülnek el (Julián-hegy, Öreghegy, Kecskehát, Béci-hegy).
A ház egy csendes részen található, a szőlőbirtok nyugati tájolással olvad a környezetébe.
A ház alsó részén egy borospince, az emeleti részen egy szoba-konyha egy légterű helyiség és a szintén nyugati tájolású terasz kivételes panorámával ajándékozza meg a gazdáit. A kis kerített kert, amelyben folyamatában újratelepített szőlőtőkék sorakoznak egy éveben átlagosan 250-300 liter borral ajándékozza meg a gazdáit. Az 5 sor szőlőfajta, amely fehér kormi, vörös kormi, kevés csemegeszőlő direkttermős, nemesített fajta kordonos felállásban.
Közművek közül áram található a hétvégi házban, a vizet ciszternából nyerik. Kültéri toalett felállítva.
A zártkert, gyümölcsös tulajdoni lapon nem került kivonásra művelési ágból, ezért eladás esetén ki kell függeszteni. Teljes vételár kifizetése után a tulajdonos azonnal birtokba adja az ingatlant.
Ha szeretne egy olyan helyet, ahol csak a madár jár, ahol  ki tud kapcsolódni, ahol szinte harapni lehet a friss levegőt, ahol egy jóízűt tud falatozni, vagy akár egy nagyot tud pihenni . Ez egy ilyen hely! Ha nem hiszi, járjon utána!

  • komfortos
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022