Lábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlő
Lábatlan, Öreghegy dűlő
5 900 000 Ft
73,8 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
Lábatlan, Öreghegy dűlő
Lábatlan, Öreghegy dűlő
5,9 M Ft
73,8 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
magánszemélyFerenc
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó üdülőövezeti nyaraló
Lábatlan, Öreghegy dűlő

80 m2alapterület
2 és fél szoba
Közepes állapotú
könnyű-szerkezetes építésű
1100 m2telekméret
Az eladó üdülőövezeti nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Szöllő birtok eladó lakható könnyűszerkezetes házzal! Előtér+ 2-3 háló,fürdő, wc, Esztergom mellett.
Szőls bírtok könnyű szerkezetes lakható fa házzal eladó!
1100m2-es telekkel ,9 Millió Ft További fotók: http://szollosbirtok.webnode.hu/

Vagy a telek fele 550m2 mely külön utcáról megközelíthető. Ház építhető! Víz,villany van.
Millió Ft

Eladó Esztergom mellett Lábatlan kis városban Budapestről 57 km távolságra Öreg-hegyen 1100 m2-es teljesen körbekerített, kapuval, autóbeállóval ellátott belterületi telken egy könnyűszerkezetes jelenleg 2 szoba + előteres külön konyhás télen is lakható ház. Külön 2 wc, fürdő, 2 nagy tároló, sufni, autó beállók, 2 terasz. 6 sor karmantartott, ápolt OTHELLO és más fehér mézédes gondosan ápolt szöllővel.
A telken sok gyümölcsfa , körte, alma, szilva, két hatalmas nagy germeszdorfi cseresznye fa, két diófa és egyéb örökzöldek, rózsák, dísz bokrok tuják stb. találhatók!
A telek 30 % os beépíthetőségű építési telek és ketté osztható 550-550 m2 es telekre. így 150-150 m2 ház építhető rá. A hátsó telek a másik utcáról kapuval ellátott és onnan külön bejárattal megközelíthető.
Közvilágítás is van autcában és nagyon kedves rendes szomszédok. Az ingatlan beton úton megközelíthető az utolsó 100m-en murvás út van. Nagyon szép házak vannak a környéken.
Jelenlegi állapotában.900.000 Ft ért eladó dupla telekkel! Ha csak a fél telek érdekli 550m2 annak az ára 3.900.000 Ft .Vezetékes víz, villany, kábel tv, Internet van! Csatorna hamarosan jön.
Hamarosan az előtér kibővítésre kerül egy 4m x 9m-es nappalival dupla üveges bejárati ajtóval és egy hátsó kerben lévő gépesített úszómdncével. Ennek elkészültekor az ár 17 Millió Ft-ra változik.
Az 50 % kifizetése után 30 nappal már idén költözhet is és úszkálhat a szöllő tökék mellet az új medencéjében. Hívjon, jöjjön el és beszéljük meg a részleteket. Hívjon a 06 70 434 7237 számon. Az utolsó fotók illusztrációk a tervezett hasonló végleges állapotról. Állat tartás, ló tartás is lehetséges a környéken gyönyörű lovagló helyek vannak, nyugodt természetes biztonságos környzet és gyönyörű Duna part is megtalálható. Közel, kb. 10 perc a CBA. büfé. étterem.
További fotók: http://szollosbirtok.webnode.hu/

 • komfortos
 • elektromos
 • déli tájolás
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: FF
 • erkély: 40 m2
 • Rezsi: 10 000 Ft/hó
 • parkolás garázs
Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018