Lábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlőLábatlan, Öreghegy dűlő
Lábatlan, Öreghegy dűlő
5 900 000 Ft
73,8 E Ft/m2
 • 15 fotó
 • Térkép
Lábatlan, Öreghegy dűlő
Lábatlan, Öreghegy dűlő
5,9 M Ft
73,8 E Ft/m2
 • 15 fotó
 • Térkép
magánszemélyFerenc
Telefonálok

Eladó üdülőövezeti nyaraló
Lábatlan, Öreghegy dűlő

80 m2alapterület
2 és fél szoba
Közepes állapotú
könnyű-szerkezetes építésű
1100 m2telekméret
Az eladó üdülőövezeti nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Szöllő birtok eladó lakható könnyűszerkezetes házzal! Előtér+ 2-3 háló,fürdő, wc, Esztergom mellett.
Szőls bírtok könnyű szerkezetes lakható fa házzal eladó!
1100m2-es telekkel ,9 Millió Ft További fotók: http://szollosbirtok.webnode.hu/

Vagy a telek fele 550m2 mely külön utcáról megközelíthető. Ház építhető! Víz,villany van.
Millió Ft

Eladó Esztergom mellett Lábatlan kis városban Budapestről 57 km távolságra Öreg-hegyen 1100 m2-es teljesen körbekerített, kapuval, autóbeállóval ellátott belterületi telken egy könnyűszerkezetes jelenleg 2 szoba + előteres külön konyhás télen is lakható ház. Külön 2 wc, fürdő, 2 nagy tároló, sufni, autó beállók, 2 terasz. 6 sor karmantartott, ápolt OTHELLO és más fehér mézédes gondosan ápolt szöllővel.
A telken sok gyümölcsfa , körte, alma, szilva, két hatalmas nagy germeszdorfi cseresznye fa, két diófa és egyéb örökzöldek, rózsák, dísz bokrok tuják stb. találhatók!
A telek 30 % os beépíthetőségű építési telek és ketté osztható 550-550 m2 es telekre. így 150-150 m2 ház építhető rá. A hátsó telek a másik utcáról kapuval ellátott és onnan külön bejárattal megközelíthető.
Közvilágítás is van autcában és nagyon kedves rendes szomszédok. Az ingatlan beton úton megközelíthető az utolsó 100m-en murvás út van. Nagyon szép házak vannak a környéken.
Jelenlegi állapotában.900.000 Ft ért eladó dupla telekkel! Ha csak a fél telek érdekli 550m2 annak az ára 3.900.000 Ft .Vezetékes víz, villany, kábel tv, Internet van! Csatorna hamarosan jön.
Hamarosan az előtér kibővítésre kerül egy 4m x 9m-es nappalival dupla üveges bejárati ajtóval és egy hátsó kerben lévő gépesített úszómdncével. Ennek elkészültekor az ár 17 Millió Ft-ra változik.
Az 50 % kifizetése után 30 nappal már idén költözhet is és úszkálhat a szöllő tökék mellet az új medencéjében. Hívjon, jöjjön el és beszéljük meg a részleteket. Hívjon a 06 70 434 7237 számon. Az utolsó fotók illusztrációk a tervezett hasonló végleges állapotról. Állat tartás, ló tartás is lehetséges a környéken gyönyörű lovagló helyek vannak, nyugodt természetes biztonságos környzet és gyönyörű Duna part is megtalálható. Közel, kb. 10 perc a CBA. büfé. étterem.
További fotók: http://szollosbirtok.webnode.hu/

 • komfortos
 • elektromos
 • déli tájolás
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: FF
 • erkély: 40 m2
 • Rezsi: 10 000 Ft/hó
 • parkolás garázs
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019