Zalakaros, Alma utca 3.Zalakaros, Alma utca 3.Zalakaros, Alma utca 3.Zalakaros, Alma utca 3.Zalakaros, Alma utca 3.
Zalakaros, Alma utca 3.
49 000 000 Ft
75,5 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Zalakaros, Alma utca 3.
Zalakaros, Alma utca 3.
49 M Ft
75,5 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 20 772 0000
magánszemélyKovács Balázs
Telefonálok

Eladó üdülőövezeti nyaraló
Zalakaros, Alma utca 3.

649 m2alapterület
16szoba
Új építésű
Az eladó üdülőövezeti nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Tulajdonostól a Hotel Karos Spa szálloda apartmanházának 649m2-es beépíthető tetőtere. A kérdéses tetőtér a hotel egyik épületében helyezkedik el, melyből rövid fűtött folyosón közelíthető meg a hotel wellness, éttermi, bár, és egyéb szolgáltatásokat nyújtó része.
Az ingatlan:
A tetőtér műszaki állapota kiváló, a szerkezeti beton a padlója, az összes gépészeti, központi hűtés-fűtés és elektromos kiállás elkészült, a tetőszerkezet beépítésre előkészített állapotú. Az épület fűtési-hűtési kapacitása alkalmas a beépítés többletigényei fogadására. Ily módon az esetleges beépítés az aljzatolás-válszfalazáson kívül szinte csak a befejező szakipari munkákra, szerelvényezésre korlátozódik.

A beépítésre építési engedélyes tervekkel rendelkezünk, (14 db kb. 28 m2-es és 2 db kb. 70 m2-es apartman és a hozzá tartozó folyosó, karbantartó szertár, stb ), de természetesen tervezhető egyéb, más lakásszámú elrendezés is.

A kialakítandó apartmanok tulajdonosai vagy használói kedvezményesen vehetik igénybe a Hotel wellness és egyéb szolgáltatásait, erre vonatkozólag többféle megállapodás köthető a Hotellel.
Elhelyezkedés:
A Karos Spa Hotel (amely többször elnyerte az év wellness szállodája címet ), egy négy csillag superior besorolású wellness hotel Zalakaroson.

Zalakaros köztudomásúan híres kiváló elhelyezkedéséről, szépségéről és a gyógyvizéről. Budapest és Zalakaros távolsága 200 km, végig autópálya, mindössze másfél órányi autóút.
A zalakarosi strand is pár száz méterre van, néhány perces sétával elérhető.

Kérésre küldünk további képeket, adatokat.

  • fan-coil
  • Tulajdonostól

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021