8 999 999 Ft
300 E Ft/m2
  • Térkép
9 M Ft
300 E Ft/m2
  • Térkép
+36 30 262 0801
magánszemélyVirág István
Telefonálok

Hirdetés

Eladó üdülőövezeti nyaraló
Eladó Üdülőövezeti Fadd a Diófa utcában 5-ben, 1 szobás

30 m2alapterület
1szoba
felújítandó
könnyű-szerkezetes építésű
275 m2telekméret
Az eladó üdülőövezeti nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

PARTKÖZELI KIS FAHÁZ PIHENNI VÁGYÓKNAK

Fadd-Domboriban új tulajdonosára vár nyaralónk, ahonnan 1 perc séta a Duna-part. A telken egy teraszos faház és egy tároló áll, az udvaron gyümölcsfák vannak.


DOMBORIRÓL

Dombori a faddi Duna-holtág mellett, közel a természethez helyezkedik el. Jó választás lehet kisgyermekes családoknak, baráti összejövetelekhez illetve nyugdíjasoknak pihenésre. Élvezhetjük a közeli vízpart előnyeit, ideális hely a természetes szépségeit felfedezni vágyóknak, strandolásra, horgászoknak és a vízi sportok kedvelőinek.


A HÁZRÓL

A 275 négyzetméteresen telken egy 70-es években könnyűszerkezetes technológiával épült, 30 négyzetméteres teraszos faház áll. A konyha, fürdőszoba, nappali és a két különálló hálószoba maximum 3-4 ember pihenését biztosítja. A főzés elektromos főzőlapon történik, a meleg vizet elektromos bojler biztosítja. A nyaraló nincs téliesítve. Az épület „nyaralható” állapotban van. A házhoz egy szerszámtároló is tartozik.


KERTRŐL, KÖRNYEZETRŐL

A kertben termő gyümölcsfák találhatóak, amelyek árnyékot biztosítanak a legnagyobb nyári hőségben. A ház partközeli (200 m), rövid sétával megközelíthető a csónak kikötő és az újonnan rendezett vízpart.


Irányár: 8,99 MFt


A nyaraló közvetlenül tulajdonostól eladó, ingatlanközvetítők segítségét nem szeretnénk igénybe venni. Várhatóan az év vége felé a szomszéd telek is (hagyatéki eljárás végeztével) eladó lesz. Amennyiben az új tulajdonos az épület átalakítását vagy új építését szeretné, a tervek elkészítése alku kérdése lehet, mivel építészmérnök vagyok.

Keressen telefon illetve e-mailben!

(Telefonon amennyiben lehetséges hétközben 17 óra után illetve hétvégén keressenek.)

  • nincs fűtés
  • délkeleti tájolás
  • Tulajdonostól
  • terasz: 10 m2
  • parkolás udvaron

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020