Csókakő, Zrínyi utca 7.
Csókakő, Zrínyi utca 7.
22 500 000 Ft
375 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
22,5 M Ft
375 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 70 559 7518
magánszemélyBozsokiné Fürst Éva
Telefonálok

Eladó lakóövezeti nyaraló
Csókakő, Zrínyi utca 7.

60 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
építésű
914 m2telekméret
Az eladó lakóövezeti nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Eladó festői szépségű környezetben, közvetlenül a Csókakői-Vár alatti üdülőövezetben egy teljesen felújított, Vértesre-Bakonyra panorámás ház. A ház kőből épült, terméskő lábazattal, a kovácsoltvas kerítés lábazata is stílusosan ugyanebből a terméskőből lett felépítve. A járólapos, lambériás mennyezetű, fedett teraszról nyílik a fürdő-wc, a terasz alatt pince található. Ha valaki lakóháznak vásárolja, a terasz pár nyílászáróval beépítve plusz szobaként szolgálhat.
Az alsó szinten van az eredeti boltíves konyha, méretre készíttetett „L” alakú új konyhabútorral. Innen boltívvel nyílik az ebédlő-nappali szoba, a teljes alsó szint egyforma járólappal burkolt.
Fa lépcső visz fel az emeletre, ahol két szőnyegpadlós tetőtéri szoba található, oldaluk és mennyezetük lambériás. A tetőtér felett kis padlástér van.
A ház teteje duplán rakott hódfarkú cserepezésű, teljesen alászigetelve. Régebben cserépkályhával fűtöttünk, a kályha el lett bontva,de bármikor visszaépíthető kályha vagy kandalló. A gázgerinc a ház előtt húzódik, megoldható a gázfűtés is.
A telek téglalap alakú, zöld növénnyel teljesen körbekerített, az utcáról nem lehet belátni, a privát szféra biztosított. A telken belül az első rész térkövezett, kocsibeálló, hintaágy, grillező, épített bográcsozó, filagória található a térköves részen. A kert felső, füvesített részén ősfák, örökzöldek és gyümölcsfák vannak / alma, körte, dió, meggy, cseresznye, szilva /.
A ház tovább építhető 182 m2 alapterület plusz tetőtérig.
Vállalkozóknak is jó befektetés, akár vendéglátásban, ingatlankiadásban, üdültetésben gondolkodóknak, mivel akár több apartmannal is bővíthető az épület.
A nyugalom, tiszta levegő, csend biztosított.
Székesfehérvár 21 km-re, Mór 6 km-re található, buszmegálló kb. 300 méterre van. Lenn a faluban több bolt, étterem, iskola, óvoda található.
Rengeteg kirándulási, horgászási, túrázási lehetőség van, túraútvonalak a vár mögötti erdőben, a hegyen, a közelben lovarda, uszoda. A ház azonnal költözhető.

  • egyéb fűtés
  • északnyugati tájolás
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
  • parkolás udvaron

Hirdetés

Spóroljon a Gépésszel!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021