Lakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteres
Lakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteres
18 500 000 Ft
342,6 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteres
Lakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteres
18,5 M Ft
342,6 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 460 0796
ReferensCsordás Ingatlan
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Veszprém, a Munkácsy Mihály utcában, 54 négyzetméteres

54 m2alapterület
2szoba
panellakás
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A belvárostól gyalog 10 percre található épület északi része külső hőszigetelést kapott. A lakásban egy négyzet alakú hálószobát, egy tágas, világos nappalit találunk, melyet egy hall egészít ki, ami kiválóan használható étkezőnek is. A 2. emeleti lakás bejárati ajtaját új, biztonsági ajtóra cserélték. A fürdőszobát felújították. A két szoba padlóját laminált lappal fedték le, a közlekedőt, konyhát, fürdőt, WC-t járólappal burkolták. A közlekedő folyosón mennyezetig érő, nagy beépített szekrény segít a tárolásban. A lakásban a villanyvezetékeket kicserélték, a konyhába új, modern konyhabútort építettek be. Az épület északi oldala már hőszigetelt, a másik oldalt 2021. tavaszán fogják megcsinálni. A lakás nyílászáróit vadonatúj, hőszigetelt műanyagra cserélték, melyeket redőnnyel és szúnyoghálóval is felszereltek. A közelben orvosi rendelő, óvodák, bölcsődék, iskolák, gyógyszertár, bevásárlási és szórakozási lehetőségek, buszmegálló mind-mind pár lépésnyire elérhető.
Kitűnő választás! Hívjon, hogy Öné lehessen ez a remek adottságú, 18,5M irányáron kínált lakás!
Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 2.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021