Veszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobásVeszprém lakás eladó, 1+2 szobás
Veszprém lakás eladó, 1+2 szobás
29 500 000 Ft
590 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Veszprém lakás eladó, 1+2 szobás
Veszprém lakás eladó, 1+2 szobás
29,5 M Ft
590 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 20 460 0796
ReferensCsordás János
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Veszprém lakás eladó, 1+2 szobás

50 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A Margit templom lábánál, CSENDES, nyugodt helyen található lakást TELJESEN FELÚJÍTOTTÁK. A villanyvezetékeket, vízvezetékeket, szennyvízvezetékeket mind-mind újra cserélték. Az elektromos hálózat felújítása során a teljesítményét is felbővítették 25 A-ra, így már az összes háztartási gép magabiztosan, akár egyszerre is működtethető. A lakás eredeti ELRENDEZÉSÉT ÁTALAKÍTOTTÁK. Az egykori konyhából szobát alakítottak ki, a konyhát átköltöztették a nappaliba. Így egy valóban TÁGAS, VILÁGOS nappali életteret kaptak. A nappali méreténél fogva nemcsak a konyhát, hanem a nagyobb CSALÁD SZÁMÁRA IS méretes étkezőt is magába foglalja. Közvetlen, nyugati fekvésű ERKÉLY kapcsolatával, kilátással a Margit templomra, zöld övezetre rendkívül barátságos hangulatú nappaliról beszélünk. A konyha VADONATÚJ BÚTORT kapott, új elektromos főzőlappal, elektromos sütővel. A fürdőszobában az új WC és a mosdó mellett MODERN, IGÉNYES ZUHANYZÓT építettek. Az előszobában két nagy BEÉPÍTETT SZEKRÉNY segít a tárolásban. A lakás összes burkolatát kicserélték. A nappali, fürdő, előszoba járólapot, a szobák laminált lapos burkolatot kapott. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó, az ablakok hőszigetelt műanyagok, melyek mindegyike REDŐNNYEL és felhúzható SZÚNYOGHÁLÓVAL van felszerelve. A fűtést GÁZKONVEKTOROK biztosítják, a meleg vizet vadonatúj, távirányítású OKOS VILLANYBOJLER állítja elő. Az alagsorban 10 m2-es SAJÁT TÁROLÓ tartozik a lakáshoz. A zárt, elektromos kapuval ellátott udvarban saját, külön helyrajzi számon nyilvántartott GARÁZSBAN tárolhatjuk az autónkat. Ez miatt a garázs külön is piacképes. A garázs irányára 2,5M. A lakás előtt buszmegálló, a belváros 5 perc sétára elérhető. A lakás elrendezése kiváló. A 29,5 M-s ALKUKÉPES IRÁNYÁRON hirdetett lakás tehermentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ.

Hívjon, hogy Öné legyen ez a kitűnő adottságú ingatlan!

INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020