Eladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobásEladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobás
Eladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobás
17 900 000 Ft
259,4 E Ft/m2
  • 29 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobás
Eladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobás
17,9 M Ft
259,4 E Ft/m2
  • 29 fotó
  • Térkép
+36 20 460 0796
ReferensCsordás János
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Veszprém a Diósy Márton utcában, 1+3 szobás

69 m2alapterület
1 és 3 fél szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A kitűnő elosztású, 8. emeleti lakásba egy kényelmes méretű előszobán keresztül léphetünk be. Az előszobából balra nyílik az egyik hálószoba. Tovább haladva a nappaliba érkezünk, amely egy légtérben van az étkezővel. Balra a konyha, amelynek falát megnyitották a nappali felé is, ezáltal egy optikailag nagyobb teret kaptak. Jobbra egy kis közlekedőn keresztül a másik hálószoba található. A közlekedőről, ahol beépített szekrény van, nyílik a WC. Kicsit tovább lépve a másik hálószoba szintén egy kis közlekedőn keresztül érhető el. Itt szintén igényesen kialakított beépített szekrény található, valamint innen nyílik a fürdőszoba. A nappalit klímával felszerelték, innen léphetünk ki a tágas erkélyre. A hálószobák, a nappali és a közlekedők laminált lappal lettek burkolva. A konyha és az előszoba járólapos. A nyílászárókat kiváló minőségű műanyagokra cserélték. A hálószobákból pompás panoráma nyílik a Bakonyra. A lakás fűtésköltsége havi 14 000,- forint, közös költsége 13 100,- forint, ennek köszönhetően rezsije 35 000,- forintban megáll. A lakáshoz tartozik a lakással azonos szinten egy 2nm-es saját tároló. A közelben bölcsődék, óvodák, iskolák, bevásárlási, szórakozási, sportolási lehetőségek, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló mind-mind pár lépésnyire megtalálható.
A lakás elrendezése kiváló, hiszen a nappali- és a pihenést szolgáló életterek nagyon jól elkülönülnek egymástól. Igazán remek választás!
Hívjon, hogy Öné lehessen ez a nagyszerű lehetőségeket nyújtó lakás!

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018