Eladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobásEladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobásEladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobásEladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobásEladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobásEladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobásEladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobásEladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobásEladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobásEladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobásEladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobásEladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobásEladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobásEladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobásEladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobásEladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobásEladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobás
Eladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobás
30 000 000 Ft
526,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobás
Eladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobás
30 M Ft
526,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 275 2651
ReferensHorváth Sándor
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Vecsés az Akácfa utcában, 3 szobás

57 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Vecsés

Mi jut eszünkbe, ha meghalljuk e város nevét?

A vecsési káposzta, a káposztafesztivál, és minden bizonnyal Bálint Ágnes József Attila-díjas magyar író, akinek a meséin nőttünk fel jó néhányan.

De, amiről most szólók Önnek az nem mese, az a valóság. Vecsés talán legszebb utcájában, régi stílusú házak között, talán ezért is hívják Falunak, ezt a városrészt szeretném a figyelmébe ajánlani ezt a felújított lakást, ami sorházi környezetben található.
Az ingatlan beton alapra épült, falazata tégla. A házban teljesen új elektromos hálózat, víz - gáz- és csatornarendszer lett kiépítve. A falakon 7 cm-es dryvit szigetelés, műanyag nyílászárók redőnyökkel.

A lekerített telekrész 150 nm, ezen található ez az 57 nm-es 3 lakószobás ingatlan, ami most az Öné lehet, csak hívjon a megadott telefonszámon, hogy megmutathassam leendő otthonát.

A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Hitel, CSOK ÉS Babaváró ügyintézés garantáltan a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel. Személyre szabott, ingyenes pénzügyi tanácsadás biztosításokkal és befektetésekkel kapcsolatban is. Jöjjön el egy díjmentes hitel tanácsadásra!
DUNA HOUSE – MI TUDJUK A MEGOLDÁST! ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE,

irányár Ft
IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK (CSOK) FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!!!!

Horváth Sándor

Arany fokozatú értékesítő

Mobil:

Email:
CASA FAMILIA Kft.
2360 Gyál, Kőrősi út 86.Referencia szám: LK520123-IT

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020