Eladó lakás, Várpalota, 1 szobásEladó lakás, Várpalota, 1 szobásEladó lakás, Várpalota, 1 szobásEladó lakás, Várpalota, 1 szobásEladó lakás, Várpalota, 1 szobásEladó lakás, Várpalota, 1 szobásEladó lakás, Várpalota, 1 szobásEladó lakás, Várpalota, 1 szobásEladó lakás, Várpalota, 1 szobásEladó lakás, Várpalota, 1 szobásEladó lakás, Várpalota, 1 szobásEladó lakás, Várpalota, 1 szobás
Eladó lakás, Várpalota, 1 szobás
12 000 000 Ft
600 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Várpalota, 1 szobás
Eladó lakás, Várpalota, 1 szobás
12 M Ft
600 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 20 460 0796
ReferensCsordás János
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Várpalota, 1 szobás

20 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést


A hőszigetelt épületben található 20 m2-es lakást felújították. A falakat tégláig lepucolták, majd újra vakolták, festették. A zuhanytálcás fürdőt épített, kicsempézett zuhanyzóra cserélték. A WC is új burkolatot kapott. A szobából leválasztva egy kis konyha sarkot alakítottak ki. Az ablak hőszigetelt műanyag, redőnnyel felszerelve. A lakás fűtését elektromos, hőfokszabályzós kályhával oldották meg. A rezsi verhetetlenül alacsony, hiszen a közös költség mindössze 6 300,- forint/hó, amihez már csak a víz és villanyfogyasztás jön hozzá! A belváros 3 perc sétára elérhető, ahol bevásárlási lehetőségek, buszmegálló stb. mind megtalálható. Kitűnő választás ez az értékálló lakás!
Hívjon, hogy Öné legyen ez a remek kis otthon!
Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK, FALUSI CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

  • elektromos
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020