Vác eladó új építésű lakásVác eladó új építésű lakásVác eladó új építésű lakásVác eladó új építésű lakásVác eladó új építésű lakás
Vác eladó új építésű lakás
95 900 000 Ft
805,9 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Vác eladó új építésű lakás
Vác eladó új építésű lakás
95,9 M Ft
805,9 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 30 488 7497
ReferensMagyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Vác eladó új építésű lakás

119 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK VÁC SZÍVÉBEN!

A Tabán Villák Vác exkluzív részén helyezkednek el, a váci főtér és a Duna közé eső történelmi belváros egy csendes, hangulatos, macskaköves utcájában, a Tabán utcában. A házak 100 méterre fekszenek a Máricus 15. tértől és 50 méterre Vác duna-parti sétányának legszebb részétől.

A vasút- és buszállomás 8-10 perc sétával érhető el és a telek autóval is könnyen megközelíthető. Nincs ennél központibb elhelyezkedésű területe a városnak, ugyanakkor kivételes fekvésének köszönhetően mentesül a főtér és a belváros zajától. Ideális lakókörnyezet azoknak, akik Vác történelmi belvárosában, nyugalomban szeretnének élni. Emellett befektetésnek is remek lehetőség, hiszen új építésű ingatlant ilyen kiemelt környéken ma már szinte lehetetlen vásárolni.

A mintegy 1200 m2-es területen négy világos, előnyös tájolású házat építünk, melyek mindegyikében 2-2 kényelmes lakás kerül kialakításra: az emeleteken fényes és tágas terasszal, a földszinteken saját kertkapcsolattal.

Gazdag műszaki felszereltséget biztosítunk a lakásokban, melyek fenntartási költsége alacsony.

Az ár tartalmazza a lakáshoz tartozó 100 nm-es saját kertrészt és egy 40 nm-es dupla gépkocsibeállót, melynek egy része tárolóként szolgál.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
  • erkély

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020