Eladó 2+1 szobás lakás VácEladó 2+1 szobás lakás VácEladó 2+1 szobás lakás VácEladó 2+1 szobás lakás VácEladó 2+1 szobás lakás VácEladó 2+1 szobás lakás VácEladó 2+1 szobás lakás VácEladó 2+1 szobás lakás VácEladó 2+1 szobás lakás VácEladó 2+1 szobás lakás VácEladó 2+1 szobás lakás VácEladó 2+1 szobás lakás VácEladó 2+1 szobás lakás VácEladó 2+1 szobás lakás VácEladó 2+1 szobás lakás VácEladó 2+1 szobás lakás VácEladó 2+1 szobás lakás Vác
Eladó 2+1 szobás lakás Vác
32 000 000 Ft
533,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó 2+1 szobás lakás Vác
Eladó 2+1 szobás lakás Vác
32 M Ft
533,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 662 5854
ReferensKubacsny Renáta
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 2+1 szobás lakás Vác

60 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Deákvár kellemes, zölddel körülölelt részén, eladó egy négyemeletes tégla ház első emeletén, egy 60 nm-es 3 szobás lakás.
Az ingatlan felújítása elkezdődött, cserélve lettek a víz- villany- fűtésrendszerek. Új műanyag ablakok ( redőnnyel és szúnyoghálóval) lettek beépítve. Öt ponton záródó biztonsági bejárati ajtót kapott. A fűtés központilag vezérelhető. A wc és fürdő átépítve, új csempék, szekrényes mosdó, kád. A helyiségekben az álmennyezetbe már csak a spot lámpákat kell behelyezni. Egyedül egy szobába nem került még be, ott még a festés is hiányzik. A többi helyiségben a parketta szegélyeket még fel kell helyezni. A konyhába a konyhabútor és műszaki eszközök beépítése még az új tulajdonosra vár.
Jelenleg még az építkezés nyomai, pora látható mindenfelé. A tulajdonos kiürített állapotban fogja átadni.
Az összes ablak szép zöld, fás területekre néz. Igazán kellemes látvány!
Reggel a konyha felől kapja nap sugarait, délután a két nagy szoba felén köszön el a nap.
Az épület szépen karbantartott, rendezett, a homlokzatai felújítottak. A ház előtti terek rendezettek, még egy kis beszélgető/ pihenő padot is felállítottak az ott élők.
A környéken minden pár lépésre megtalálható, bolt, posta, pékség, zöldséges, orvosi rendelő, patika, cukrászda, fodrászat, kozmetika.
Hitel ügyintézésben is állunk rendelkezésére.
Ha kérdése lenne, hívjon bizalommal!

  • összkomfortos
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021