Üröm, cím nincs megadvaÜröm, cím nincs megadvaÜröm, cím nincs megadvaÜröm, cím nincs megadvaÜröm, cím nincs megadvaÜröm, cím nincs megadvaÜröm, cím nincs megadvaÜröm, cím nincs megadvaÜröm, cím nincs megadvaÜröm, cím nincs megadva
Üröm, cím nincs megadva
69 900 000 Ft
720,6 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Üröm, cím nincs megadva
Üröm, cím nincs megadva
69,9 M Ft
720,6 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 20 937 7491
ReferensParádi Péter
Telefonálok

Eladó lakás
Üröm, cím nincs megadva

97 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ÜRÖMÖN A VÖLGYLIGET LAKÓPARKBAN, ŰJÉPÍTÉSŰ NÉGYLAKÁSOS TÁRSASHÁZI LAKÁSOK ELADÓK!

Ürömön a Völgyliget lakóparkban déli fekvésű, 2021-ben átadásra kerülő, közel 1000 nm-es telken 4db 96,7nm-es, kétszintes sorházi lakások kertkapcsolattal eladók.
Lakásonként összesen 96,7 nm-es, nappali + három hálószobás társasházi lakás lett tervezve, összesen 533nm tervezett zöldfelülettel.
A négy lakás különböző elhelyezkedésű, a lakások árai a fekvésük, és a lakásokhoz tartozó kert nagyságának arányában változik.
A lakásokban, földszinten; nappali, étkező-konyha, háztartási helyiség, kamra, wc - zuhanyzó, az emeleten; három hálószoba és egy fürdőszoba található.

A bejáratokhoz pár lépcső vezet fel. A lakásba a felső szinten belépve az előszobában találhatjuk magunkat, ami a lakás központi elosztó tere. A húzott karú lépcsőn lehet lejutni a lakás alsó szintjére, ami egy kis előtérbe érkezik meg. Az előtérből lehet belépni az étkező-konyha-nappali lakótérbe. Az étkező tágas helye, kedvező tájolása és kertkapcsolata révén nem csak az étkezések fő helyszíne, hanem összekötőelosztó szerepe is van. Szintén fontos a nappali kert- illetve teraszkapcsolata, illetve az étkezőhöz való közvetlen illeszkedése, ami igény volt. A konyha a nappalival és az étkezővel egy légtérben, mégis kicsit elkülönítve szolgálja a komplex igényeket, ami az ?együttélésre? van alapozva, anélkül hogy ?mindent megmutatna?. A nappali-konyha- étkező tömeg elhelyezkedése azért kulcsfontosságú az egész lakás szempontjából, mert az egész tér természetes fénnyel jól ellátott, a nappalinak és az étkezőnek a teraszon keresztül a nagyon fontos kertkapcsolata is megvan, és az egész térből kiválóan élvezhető a kert és a környék látványa. Az alsó szinti előtérből nyílik a vendégek számára fenntartott WC-zuhanyzó és egy háztartási helyiség is. A felső szinten az előszobából nyílnak a szobák és a teljes értékű fürdőszoba is. A földszinti teraszok kötik össze a ház közösségi tereit a kerttel, és teszi lehetővé a pihenés egyéb formáit is. A gyalogosjárdán- gépkocsi behajtón- és beállón, valamint a teraszokon kívül a kertben fákkal és bokrokkal tagolt zöldfelület lesz.

A teraszok a kert magassági szintjével közel egy magasságban épülnek, ezáltal a belső tér- átmeneti tér- kert kapcsolat még szorosabb lehet.
A telken belül a jogszabályoknak megfelelően lakásonként biztosítjuk a gépjárművek elhelyezését, minden lakáshoz minimum egy egyállásos beálló létesül.

Helyiséglista lakásonként:

Alsó szint:
WC-Zuhanyzó 2,80 m2
Konyha-Étkező 12,98 m2
Nappali 22,05 m2
Háztartási hely. 3,90 m2
Kamra 1,63 m2
Előtér 5,20 m2

Felső szint:
Előszoba 7,79 m2
Lépcső 3,65 m2
Szoba1 10,32 m2
Szoba2 12,06 m2
Szoba3 11,00m2
Fürdő 4,10 m2

1 lakás ÖSSZESEN 97,60

A lakásokkal kapcsolatos műszaki leírással, a felhasználandó anyagokkal kapcsolatban, kérésre tudok külön felvilágosítást adni.

A lakásoktól a Buszmegállók, vasútállomás 5-10 perc séta után elérhetőek.
A lakópark alsó részéhez közeli Bécsi úton, az OMV benzinkút, Spar üzlet is egyben, 0-24 óráig nyitva van!
Lidl, Rossmann, Orvosi rendelő, Gyerekorvosi rendelő, Gyógyszertár, játszótér, futópálya, kültéri fitnesz, gyalog 10- 15 perc, autóval 5 perc.
Árpád híd, Euro Center, Tesco, Auchan, Vörösvári úti 1-es villamos végállomása autóval 10-15 percre található.

A központban kedves kis Óvoda található, ahol már óvodás korban tanítják a német nyelvet.
Kiemelt német nyelvű oktatás van az Iskolában, felső osztálytól, pedig angol nyelvű oktatás van.

A Pilis közelsége miatt, rengeteg túrázási lehetőség van a közeli hegyekben.
Friss levegő, madárcsicsergés garantált.

Ajánlom családoknak, akik szeretnének Budapesthez közel, de a város zajától távol, egy csendes szép helyen élni.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Amennyiben a hirdetés felkeltette a figyelmét, kérem hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021