Tatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladó
Tatabánya 3 szobás lakás eladó
27 500 000 Ft
398,6 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Tatabánya 3 szobás lakás eladó
Tatabánya 3 szobás lakás eladó
27,5 M Ft
398,6 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 70 977 0570
ReferensSándor László
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Tatabánya 3 szobás lakás eladó

69 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A lakás egy lakóparki társasház 4. emeleti napfényes lakása. Egy belsőépítész tervei szerint megálmodott, járólappal burkolt előszobába érkezünk, amelyben némi ügyes átalakítással, már is kibővült a helyiség egy gardróbbal és egy éléskamrával. Innen nyílnak a lakás szobái, illetve a szintén átalakított fürdő is ahol a hidromasszázs kád, és az egyedi 3D-s csempék teszik impozánsabbá a látványt. A WC  falazatot kapott, elkülönítve így a fürdőtől, külön bejáratúvá vált.
Szobái laminált parkettásak, a háló és az amerikai konyha-nappali erkélyes, az egyik szoba illetve a konyha franciaerkélyes, tetősík ablakos.
Az átalakításakor szempont volt a több lámpa, így a nagyszobai, Ytongból épített fal is háttérvilágítást kapott, érdekesség még a lépésálló üveggel burkolt süllyesztett padlófény, az ingatlan hangulatához illeszkedő dekorációval.
Fűtését (ami egyedi mérős) és meleg vízét gázkazán biztosítja.
Közös, zárható tároló helyiség is tartozik a lakáshoz. Közös költsége 7000,-Ft, a szemétdíjjal együtt.
Központi elhelyezkedése miatt a közelében Kormányhivatal, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, vasútállomás, egyaránt megtalálhatóak.
Szívesen válaszolok kérdéseire az ingatlannal kapcsolatban, de azt hiszem ez az a lakás, amit feltétlenül személyesen meg kell nézni, amennyiben ilyen magas felszereltségű luxusingatlanba vágyik, reális áron!

  • összkomfortos
  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: 4.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019