Eladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobásEladó, Tatabánya, 6 szobás
Eladó, Tatabánya, 6 szobás
139 000 000 Ft
481 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó, Tatabánya, 6 szobás
Eladó, Tatabánya, 6 szobás
139 M Ft
481 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 901 4158
ReferensAndai Béla
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó, Tatabánya, 6 szobás

289 m2alapterület
6szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Tatabánya Alsógallán exkluzív családi ház eladó! Az ingatlan alapterülete 289 m2, parkosított udvar tartozik hozzá. A házon belül helyet kapott egy ellenáramoltatóval felszerelt 20 m2-es medence, szauna és konditerem is. Jacuzzi is található az egyik  hálószobában. Négy külön nyíló szoba van a tágas, amerikai konyhás nappalin kívül. A nyári kellemes hőérzetet több klíma készülék biztosítja, télen pedig padlófűtés garantálja az ideális hőmérsékletet. Az ingatlan két külön lakrésszé alakítható, amit egy dupla garázs választ el. A ház teljesen elszeparált a kerti növényzetnek köszönhetően a szomszédoktól. Térkövezett beállón lehet eljutni a garázsig, az udvarban további autók parkolására van lehetőség. Az udvarban kerti tároló és kutyakennel is található. A ház kamerarendszerrel és riasztóval is felszerelt. Komoly ajánlat esetén az ingatlanban található tárgyak jelentős része a vételár részét képezi, azaz ide csak költöznie kell!

Alsógalláról bármi pár perc sétával is elérhető, ami a mindennapokhoz szükséges: boltok, iskola, közlekedési megállóhelyek, stb.

Tekintse meg, állapodjunk meg a vételárban!

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023