Lakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteres
Lakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteres
18 900 000 Ft
343,6 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteres
Lakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteres
18,9 M Ft
343,6 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 31 781 6262
ReferensBátori Krisztina
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteres

55 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

IDE CSAK KÖLTÖZNIE KELL! BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ!

A Gerecse Ingatlan-Stúdió eladásra kínál Tatabánya, Gál István lakótelepen, egy 4. emeleti, 1 + 2 fél szobás, erkélyes, társasházi lakást. Az ingatlan teljeskörűen felújított, a lakásban belülről szigetelt, frissen festett falak vannak, a festés egy éve történt- A padlózat a hálószobákban laminált parketta, a nappaliban hidegburkolat, állapotuk újszerű. A nappaliban klíma gondoskodik a megfelelő, ideális hőmérsékletről. Az ablakok cseréje megtörtént, mindenhol új, műanyag ablakok kerültek beépítésre, a két kisebb szobában az ablakokon redőny is van. A bejárati ajtó cseréjére is sor került, az ajtó több ponton záródó acélajtó. A falban a villanyvezetékek 5 éve kerültek áthúzásra.
A helyiségekben a hőleadásról új lapradiátorok gondoskodnak, ezek cseréjéről sem kell a leendő tulajdonosának gondoskodnia. A konyhába új konyhabútor került beépítésre, mely az ingatlanban marad, a vételár részét képezi, úgy ahogyan, az idén beépített kerámia lapos tűzhely, a 9 terítékes mosogatógép, az előszobai gardrób szekrény valamint a fürdőszoba teljes bútorzata..
Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló, közelében minden megtalálható, ami a mindennapi léthez elengedhetetlen, üzletek, vasútállomás, iskola, óvoda, Május 1 Park, a Kormányhivatal is gyalogosan pár perc sétával megközelíthető. Az autópálya felhajtó is autóval pár percre van.

Jöjjön el tekintse meg, és tegyen ajánlatot.

Ügyfeleinknek ingyenes és bankfüggetlen hitelközvetítés, előszűrés, csok és csok hitel ügyintézést biztosítunk, hogy a finanszírozással ne legyen gondja.

Keressen bizalommal.

  • összkomfortos
  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 4.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019