Lakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteresLakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteres
Lakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteres
17 900 000 Ft
325,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteres
Lakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteres
17,9 M Ft
325,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 31 781 6262
ReferensTeller Krisztina
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Tatabánya, a Gál István lakótelepen, 55 négyzetméteres

55 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

CSALÁDOSOKNAK KIVÁLÓ VÁLASZTÁS!

A Gerecse Ingatlan-Stúdió eladásra kínál Tatabánya, Gál István lakótelepen, egy 4. emeleti, 1 + 2 fél szobás, erkélyes, társasházi lakást. Családosoknak kiváló választás az óvódák, iskolák, valamint a park közelsége miatt. Az ingatlan teljeskörűen felújított: belülről szigetelt, frissen festett falak, új műanyag ablakok, újszerű padlóburkolatok kellemes környezetet teremtenek. A hálószobákban a padló laminált parketta, a nappaliban járólap. A megfelelő hőmérsékletről a nappaliban felszerelt klíma gondoskodik. A szobákban új lapradiátorok biztosítják a hőleadást. A bejárati ajtó több ponton záródó acélajtó. A konyhába új konyhabútor került beépítésre, mely gépekkel (kerámialapos tűzhely, 9 terítékes mosogatógép) együtt az ingatlanban marad, a vételár részét képezi, úgy ahogyan az előszobai gardrób szekrény valamint a fürdőszoba teljes bútorzata is.
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, közelében minden megtalálható, ami a mindennapi léthez elengedhetetlen: számos üzlet, bevásárló központ, vasútállomás, kormányhivatal, autópálya feljáró.

A lakás mindenképpen jó választás, jöjjön el tekintse meg, és tegyen ajánlatot.

Ügyfeleinknek ingyenes és bankfüggetlen hitel ügyintézést biztosítunk.

Keressen bizalommal.

  • összkomfortos
  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 4.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020