Tatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladóTatabánya 3 szobás lakás eladó
Tatabánya 3 szobás lakás eladó
28 000 000 Ft
528,3 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Tatabánya 3 szobás lakás eladó
Tatabánya 3 szobás lakás eladó
28 M Ft
528,3 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 989 1669
ReferensSzab
Telefonálok

Eladó lakás
Tatabánya 3 szobás lakás eladó

53 m2alapterület
3szoba
panellakás
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Tatabánya kedvelt részén a Mártírok úton eladó egy 7.emeleti lakás csodás kilátással a Turulra.

A lakás amerikai konyhás nappalisra lett átalakítva, így +2 hálószobássá bővült. A fürdőszoba és a wc külön helyiségben kapott helyet. A lakás nagyon jó ízléssel lett igazi otthonra kialakítva. Tágas, élhető terek, első látásra megnyerő otthon. Az ablakok ki lettek cserélve műanyagra, a csempék, járólapok, laminált padlók szintén felújultak.

A tömbben 2 lift működik, így kevés az esély arra, hogy gyalogosan kell felmenni. A magas szintnek köszöngetően a panoráma lenyűgöző, az ablakot kitárva a reggeli napfényben kávézhat a saját nappalijában. Az épület az utcafronti részen van, de ez a lakás a csendes, parkos részre néz. Nagyon közel van mindenhez, óvoda, iskola, üzletek, hivatal , posta.

Ide csak be kell költöznie. Jöjjön el, nézze meg és csak aztán döntsön. Hívjon bizalommal.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023