Eladó lakás Tata, 2 szobásEladó lakás Tata, 2 szobásEladó lakás Tata, 2 szobásEladó lakás Tata, 2 szobásEladó lakás Tata, 2 szobásEladó lakás Tata, 2 szobásEladó lakás Tata, 2 szobásEladó lakás Tata, 2 szobásEladó lakás Tata, 2 szobásEladó lakás Tata, 2 szobásEladó lakás Tata, 2 szobásEladó lakás Tata, 2 szobás
Eladó lakás Tata, 2 szobás
17 600 000 Ft
352 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Tata, 2 szobás
Eladó lakás Tata, 2 szobás
17,6 M Ft
352 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 1 701 3066
ReferensSzabó Szilvia
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Tata, 2 szobás

50 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Ha fontos Önnek, hogy költség takarékos ingatlant vásároljon…
Akkor ezt most megtalálta….
Tatán a Bacsó Béla lakótelepen kínáljuk most ugyanis eladásra ezt az 4. emeleti 2 szobás,erkélyes egyedi gázfűtéses lakást!
Az állapotát tekintve :JÓ!!!
hiszen a nyílászárók ,bejárati ajtók már ki lettek cserélve. Illetve a fürdőszoba és a konyhabútor is 8 éve kapta meg jelenlegi arculatát. Tehát egy festés után azonnal költözhető,vagy bérbe adható (Jelenleg is bérlők lakják,akik igény szerint akár maradnának is)Vagy akár kevés ráfordítással egyedi igény szerint felújítható.
A lakásban két külön nyíló szoba, konyha, előtér , fürdőszoba ,wc és egy erkély található. Burkolatokat tekintve a szobákban parketta, a többi helyre járólap került.
Elhelyezkedése különálló úttól távol eső,parkkal körül vett.
Az ingatlan fűtése a fürdőszobában található GÁZKAZÁNNAL és akár a két szoba között elhelyezkedő cserépkályhával is megoldható. (Illetve a mindig gyorsan elérhető kellemes hőmérsékletért egy klíma is felszerelésre került.)
A lépcsőház rövidtávú terveiben pedig szerepel a ház külső szigetelése is,ami még alacsonyabb rezsiköltséget fog eredményezni leendő tulajdonosának.
A környék csendes zöldövezeti, közelben óvoda, iskola, vasútállomás, kisebb üzletek.
A lakást jó szívvel ajánljuk mind befektetőknek,minden saját otthont keresőknek,akik ,egy gyors festés után költözni szeretnének és ráérnek a későbbiekben csinosítani, felújítani amikor lehetőségük van rá.
Amennyiben nem rendelkezik a teljes vételárral, irodánk a teljes körű hitel-ügyintézését is díjmentesen vállalja!

  • komfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 4.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019