Új Építésű eladó lakás Szombathely, 3 szobásÚj Építésű eladó lakás Szombathely, 3 szobásÚj Építésű eladó lakás Szombathely, 3 szobásÚj Építésű eladó lakás Szombathely, 3 szobás
Új Építésű eladó lakás Szombathely, 3 szobás
36 723 320 Ft
510 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
Új Építésű eladó lakás Szombathely, 3 szobás
Új Építésű eladó lakás Szombathely, 3 szobás
36,7 M Ft
510 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
+36 70 541 1458
ReferensKiss Balázs
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Új Építésű eladó lakás Szombathely, 3 szobás

72 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Szombathely egyik legkedveltebb részén, a belvároshoz közel, a Hunyadi János út - Vitéz utca - Szőllősi sétány által határolt (volt gyógyszertári központ és irodaház) területén az első ütemben az Irodaház átalakításával egy 33 lakásos liftes társasházban egy 67,32 m2-es nappali + 2 szobás lakás, 10,22 m2-es terasszal. A földszinten található teremgarázsban lévő parkolóhelyeken kívül, számos felszíni parkoló is kerül kialakításra, melyet a vételár nem tartalmaz. Parkoló: Nettó 500.000,- Ft, teremgarázs: Nettó 3.5 M Ft.

Szaniterek, csaptelepek, beltéri ajtók, hideg burkolatok egyénileg választhatóak, meleg burkolat 8 fajta VINIL vízálló parketta.

A lakások fűtése egyedi szabályozású házközponti fűtés.

A telek három gépkocsi ki-behajtóval fog rendelkezni, kettő a Vitéz utcára, egy a Hunyadi János utcára pozícionálva. Bekerített, sorompóval lezárt területen kerül kialakításra a lakópark. Az összes ütem elkészültét követően gyalogos sétányon biztosítjuk a kijutást a Szőllősi sétányra, hogy kedves vásárlóink elsétálhassanak a méltán híres szombathelyi Mészáros Cukrászdába. A közelben óvoda, iskola, élelmiszer áruház, templom is megtalálható. Talán az egyetlen jelentős fejlesztés lesz ez a beruházás Szombathelyen, ahol az elmúlt években megnövekedett gépkocsiforgalom eredményeként a reggeli és délutáni torlódások, dugók elkerülhetőek lesznek az ingatlanról kihajtva, mind a Centrum irányába, mind kifele Szombathelyről a körgyűrű felé.

Referencia szám: HL-A.III.1-IT

  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020