Lakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteresLakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteresLakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteresLakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteresLakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteresLakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteresLakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteresLakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteresLakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteresLakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteresLakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteresLakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteresLakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteresLakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteresLakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteres
Lakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteres
32 900 000 Ft
567,2 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteres
Lakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteres
32,9 M Ft
567,2 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 412 5796
ReferensDoktor T
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Szigetszentmiklós, az Iskola utcában, 58 négyzetméteres

58 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kényelmes otthonra vágyik Szigetszentmiklós központjában? Ne keressen tovább! Eladásra kínálok egy bútorozott, 57 nm-es, 2 szobás lakást az Iskola utcában.

Ez a lakás tökéletes elhelyezkedéssel rendelkezik. A környék kiváló közlekedést biztosít, hiszen több buszjárat, BKK, Volán járat és HÉV is könnyedén elérhető. Emellett a piac és más központi helyszínek is közel vannak.

Az épület egy karbantartott, tégla építésű, 3 emeletes komplexum, amelynek lépcsőházát mindig tiszta és zárt. A társasházi kert pedig kiváló lehetőséget nyújt a szabadidő kellemes eltöltésére.

A lakás maga a harmadik emeleten található, és 57 nm területével tökéletes otthont nyújt. Két szobája, kádas fürdőszobája és külön WC-je kényelmet és praktikusságát, biztosítanak. A fa nyílászárókon redőny található, ami biztosítja a nyugodt és kellemes légkört. A konvektoros fűtés pedig megbízható hőmérsékletet biztosít a hidegebb napokon. Az alacsony közös költség (9.000,- Ft), ami magába foglalja a biztosítást, felújítási alapot, lépcsőház takarítást és szemétszállítást, csak még vonzóbbá teszi ezt a lakást.

Ezt az ingatlant azoknak ajánlom, akik kényelmes otthont szeretnének alacsony fenntartással, minden fontos helyszín közelében. A környék ellátottsága és a közlekedési lehetőségek kiválóak.

Ha további kérdései vannak, vagy szeretné megtekinteni a lakást, hívjon bizalommal bármelyik héten bármelyik nap. Ne habozzon! Hívjon még ma, tekintse meg már holnap, és szeressen bele azonnal!

Irodánk teljeskörű hitelügyintézéssel, és ügyvédi háttérrel támogatja az értékesítés teljes folyamatát!

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023