Eladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári útEladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári út
Eladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári út
26 500 000 Ft
540,8 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
Eladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári út
Eladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári út
26,5 M Ft
540,8 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
+36 20 496 1187
magánszemélyKósa Róbert
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó 1+1 szobás lakás Szigetszentmiklós, Gyári út

49 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Szigetszentmiklós legkeresettebb részén, a központban, József Attila telepen eladó egy teljesen felújított téglaépítésű lakás.
Mégis maximálisan csendes lakhely az 1.emeleten, ami ráadásul egy nagy parkra néző erkéllyel, és ablakokkal rendelkezik. Új fűtés rendszer van saját cirkóval, és radiátorokkal, bélelt kéménnyel, új vízvezetékekkel, ami nagyon kevés itteni lakásról mondható el, ugyanis a környéken túlnyomó részt csak konvektoros és távfűtéses lakások vannak. Az árban a hűtő-fűtő (Gree) légkondicionáló is benne van teljes kiépítéssel, illetve páraelszívó - kivezetéssel, beömlő levegőszeleppel, konyhabútor és ruhás szekrény. Az összes villanyvezeték cserélve. Minden fogyasztó külön almérővel, és külön főelzárókkal felszerelt. Az összes nyílászáró új, műanyag, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt.
Üvegszálas internet kiépítés, minden helységben külön behúzott hálózati utp kábel, falba szerelt csatlakozókkal. A fürdőszobában zuhanyzó van, mosógépkiállás külön, és teljes új burkolás (nem a régi csempékre ráhelyezve, hanem azt eltávolítva.)
A nappali-konyhában pedig gáz és villanykiállás is ki van építve csak a tűzhelynek. A falak is teljes terjedelmében fel lettek újítva, vakolva, glettelve, festve. A padló járólappal, és parkettával burkolt, illetve a kisszobában padlószőnyeg van.
A pincében külön saját tárolóhelység, de a lakásban is van kamra. A pince 4m2-e és a terasz 2,9m2-e az alapterületeten felül van.
A lakás nagyon alacsony rezsivel fenntartható. A közelben minden megtalálható; boltok, iskolák, óvodák, bölcsődék, buszmegálló, HÉV-megálló és még garázssor is.

 • összkomfortos
 • gáz (cirko)
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: EE
 • Épület emelet: 1.
 • Épület szint: 3. emelet
 • erkély: 4 m2
 • Rezsi: 22 000 Ft/hó
 • parkolás utcán, közterületen

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020