Szerencs lakás eladó, 2 szobásSzerencs lakás eladó, 2 szobásSzerencs lakás eladó, 2 szobásSzerencs lakás eladó, 2 szobásSzerencs lakás eladó, 2 szobásSzerencs lakás eladó, 2 szobásSzerencs lakás eladó, 2 szobásSzerencs lakás eladó, 2 szobásSzerencs lakás eladó, 2 szobásSzerencs lakás eladó, 2 szobásSzerencs lakás eladó, 2 szobásSzerencs lakás eladó, 2 szobásSzerencs lakás eladó, 2 szobás
Szerencs lakás eladó, 2 szobás
7 950 000 Ft
101,9 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Szerencs lakás eladó, 2 szobás
Szerencs lakás eladó, 2 szobás
8 M Ft
101,9 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 381 5873
ReferensBíróné Klára
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Szerencs lakás eladó, 2 szobás

78 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Szerencsen eladó 78 nm-es, földszinti, déli tájolású, kétszobás lakás, mely egy 8 lakásos társasházban, békés, forgalommentes övezetben található. Az épület falazó anyaga 60 cm kő, nyílászárói fa szerkezetűek. Fűtését gázkazán biztosítja radiátor hőleadókkal, a két szobába kandalló is beépíthető. A szobák 380 cm-es belmagassága lehetőséget nyújt galéria kialakítására, ezzel is megnövelve az életteret. A lakás néhány éve történő teljes körű felújításának köszönhetően érte el jelenlegi állapotát. A gázkonvektoros fűtés megszüntetésével teljesen új, gázkazánról történő fűtésrendszer került kiépítésre. A víz- és villamoshálózati vezetékek, a bejárati ajtó cseréje is megtörtént. A teljes falazat újra lett vakolva, festve, a közlekedő és a szobák padlóinak felújítása is megtörtént. A fürdő és a wc helyiségek új szanitereket és hidegburkolatokat kaptak. A nagy belmagasság csökkentése érdekében a konyha, étkező, fürdő, közlekedő helyiségekben álmennyezet került a felső födémre a fűtését gazdaságosabbá téve ezzel. A lakáshoz tartozik egy nagy zárt padlástéri tároló és pincerész. Az itt lévő házak átmenő forgalomtól elzárt, sok zöldterülettel, fákkal körbevett részen kerültek megépítésre, ahol akár lehetőség van kertészkedésre, kinti főzésre, grillezésre is. Vasútállomás, buszmegálló, óvoda, boltok a közelben találhatóak.
Szerencs kisváros Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolctól 30 km-re, a Zempléni-helység déli lábánál, a Taktaköz peremén helyezkedik el. Földrajzi elhelyezkedése, az itt található történelmi emlékhelyek, kulturális értékek és a kiváló borok révén az elmúlt évszázadokban méltán kapta a Hegyalja Kapuja nevet.
Amennyiben tágas terekkel rendelkező, napfényes, költözhető állapotban lévő otthont keres, hívjon bizalommal! Ha CSOK-ra, hitelre, van szüksége, több bank kínálatából profi szakember segítségével választhatja ki a legmegfelelőbbet. A hitelfolyósító intézetek kiemelt partnereként ügyfeleinknek egyedi kedvezmény jár. (kamatkedvezmény, induló banki költségek elengedése, ingyenes betörlesztés stb.) Díjmentes hiteltanácsadás, hitelügyintézés!!!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019