Lakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteresLakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteres
Lakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteres
17 500 000 Ft
246,5 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteres
Lakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteres
17,5 M Ft
246,5 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 387 8032
ReferensSzőke Ingatlanközvetítő
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Szentlőrinc, 71 négyzetméteres

71 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetéstSzentlőrincen központi, de mégis csendes helyen 11 lakásos társasházban kiváló állapotú, nagyon jó elosztású, galériázott 71 nm-es téglalakás eladó.
Az ingatlan egy tágas lépcsőház 2. emeletén található. A gardróbszekrényekkel beépített előszobából nyílik a világos étkező és konyha, innen tudunk a napfényes, erkéllyel rendelkező nagy nappali bemenni. A nappaliból egy stabil, biztonságos , szép lépcsőn lehet a galériát megközelíteni. A fenti tér akkora, hogy jelenleg 2 gyermek hálótere van ott kialakítva.
Az előszobából nyílik a szép, modern, sarokkáddal megépített fürdőszoba és a külön wc, valamint a szülői hálószoba.
A lakásban a felújítás során kicserélték a nyílászárókat redőnnyel és szúnyoghálóval szerelt műanyagra. A nappaliban egy nagy teljesítményű klímát szereltek, mindenhol új burkolat lett lerakva.
A konyhában sok pakoló és munkafelülettel rendelkező modern, fiatalos konyhabútor lett beépítve.
A fűtést egyedi mérővel szerelt távfűtés biztosítja , mely Szentlőrincen a helyi meleg vízzel van megoldva, így a fűtési költség alacsony.

A lakás elhelyezkedéséből adódóan nagyon csendes, ablakaiból kertre és parkra látunk, az autók egy nagy parkolóban mindig biztonságban vannak.

Közelben minden intézmény és szolgáltató pár perc sétával elérhető.


Iár: 17,5 M Ft érd:

  • összkomfortos
  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 2. emelet
  • erkély

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020