Lakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteresLakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteresLakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteresLakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteresLakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteresLakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteresLakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteresLakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteresLakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteresLakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteresLakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteresLakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteresLakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteresLakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteres
Lakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteres
18 000 000 Ft
400 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteres
Lakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteres
18 M Ft
400 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9696
ReferensDeliné Nagy Edit
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Szekszárd, a Szent István téren, 45 négyzetméteres

45 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálom Szekszárd történelmi belvárosában a hirdetésben szereplő két szobás (1+1 fél) új építésű erkélyes panorámás lakást!

A lakás jelenleg szinte kész állapotban várja tulajdonosát, csak a falak festése és a csaptelepek felszerelése a még hátralévő feladat. Ha mindezt maga szeretné megoldani, akár azonnal birtokba veheti lakását. Természetesen arra is van lehetősége, hogy csak a falak színét választja meg, majd a festést követően költözhet.

A lakáson belül előtér, étkező-konyha, fürdő, wc, nappali és a fél szoba található. A nappali szobából és a fél szobából egyaránt elérhetjük az erkélyt, ahonnan élvezheti a csodálatos belvárosi panorámát. Fontos megjegyeznem, hogy a lakás határoló falai hangszigeteltek, a homlokzat pedig 8-10 cm-es szigeteléssel ellátott.

A zárt lépcsőházas társasházban kivitelezőink kóddal üzemeltethető liftet is kialakítottak, hogy lakását kényelmesen elérhetővé tegyék. A ház mögött kialakított parkolóban autója elhelyezésére díjmentesen van lehetősége.

Ha szeretné, erre a lakásra 1 gyermek után igényelheti a CSOK-ot! Hiteltanácsadó kollégám egyedi hitel konstrukciókkal, díjmentes szolgáltatással, készséggel áll rendelkezésére!

Ha a hirdetésben található lakásnál nagyobb lakást vásárolna, kérem tekintse meg az U0035080. regisztrációs számon rögzített ingatlant!
Amennyiben további részletek érdekelnék, irodánkban állok rendelkezésére!

Eladó belváros Új építés 2 szobás CSOK panorámás erkély lakás Szekszárd U0035081

  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 4.
  • terasz
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019