Eladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcábanEladó 2 szobás Szekszárd a Major utcában
Eladó 2 szobás Szekszárd a Major utcában
26 500 000 Ft
473,2 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás Szekszárd a Major utcában
Eladó 2 szobás Szekszárd a Major utcában
26,5 M Ft
473,2 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 70 716 9276
ReferensFábián Elvira Mária
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó 2 szobás Szekszárd a Major utcában

56 m2alapterület
2szoba
tégla építésű

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztrációs szám keresése” menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H415196. Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót.

A déli városrész szép utcájában igényesen, átgondoltan kialakított lakás várja új tulajdonosát.
Betonúton megközelíthető, összközműves ingatlan, mely lakásként nyilvántartott és saját kerttel rendelkezik. A lakásban kettő lakószoba, egy nappali-étkező-konyha egy fürdő-wc található. A tulajdonos a bejárathoz hozzáépített egy zárt előszobát, a konyhából nyílva pedig egy majd 15 négyzetméteres fedett teraszt. A tetőtér beépíthető, mivel betonból készült a födém.

Az utóbbi 10 évben minden szegleten újítás történt:
külső nyílászárók cseréje,
külső szigetelés,
tetőszerkezet javítása és teljesen új cserépfedés,
padlás szigetelése,
villanyvezetékek cseréje,
vízvezetékek cseréje.

2019 telén történt:
a szobai burkolatok cseréje,
nagyobb fürdőszoba kialakítása teljesen új berendezésekkel (pl. okos bojlerrel és sarokkáddal),
új fűtésrendszer kialakítása gázkazánnal és radiátorokkal.

Az udvaron fedett beálló áll rendelkezésre az autónak. Sík területen, gyümölcsfákkal gazdagított a 347 négyzetméteres telek.

Nézze meg saját szemével ezt az ámulatba ejtő lakást!

Szekszárd eladó lakás kertkapcsolat igényes felújított OC H415196

Ha felkeltettem az érdeklődését, megtekintés ügyében, kérem, hogy keressen a hirdetésben szereplő elérhetőségemen, igyekszem Önnek a bemutatót rugalmasan és gyorsan leszervezni!

Amennyiben a vásárláshoz hitelre lenne szüksége, kollégám díjmentes szolgáltatással, egyedi konstrukciókkal, készséggel áll rendelkezésére!

  • gáz (cirko)
  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020