Eladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcábanEladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcában
Eladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcában
52 000 000 Ft
693,3 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcában
Eladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcában
52 M Ft
693,3 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 368 4508
ReferensOtthon-Várban Ingatlan Kft.
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 3+1 szobás Székesfehérvár a Nagyszombati utcában

75 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

CSAK A MI KÍNÁLATUNKBAN!
Nappali + 3 szobás lakást kínálok Öreghegyen a Nagyszombati utca 227 szám alatt.
1032 nm-es telekre épült a családi ház a hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején, B30-as téglából, melyet 15 éve Porotherm 30-as téglával bővítettek, három fázissal láttak el.
Szintenként egy-egy 75 nm-es lakást alakítottak ki, a szuterén részben pedig üzlethelyiség kapott helyet. Utóbbi korábban fodrászatként működött, így vizesblokk itt is rendelkezésre áll. Jelenleg virágkötésre, főleg raktározásra használják.
A földszinten nappali + 2 szobás lakás fürdővel, amerikai konyhával, étkezővel, utcafrontról kis előkerten, teraszon át külön bejáraton megközelíthető, míg az emeletre az udvarból külső lépcsőn juthatunk, ott nappali, étkezős konyha, 2+1 félszoba, fürdőszoba biztosít kényelmes otthont.
A bővítés során a vezetékeket cserélték, a falazatot szigetelték. A palatető alatt a padlástérben is kőzetgyapot fedi a födémet. A nyílászárók hőszigetelt, műanyag ablakok, redőnnyel felszerelve.
A lakások külön mérőórákat, külön cirkókazánokat kaptak.
A két lakrészben összesen 21.000 Ft a gázszámla, 23-24°C mellett.
A gyönyörűen beültetett kertet sziklakert, rózsalugas, díszíti, valamint egy tágas borospince látható.
Az udvarban murvás parkoló ad helyet több autó számára, de az utcán, a ház előtt is akad hely bőven.
A lakások önálló bejárattal rendelkeznek, közművek szempontjából is teljesen szét lettek választva, a társasházi albetétesítés folyamatban van. Utána jogilag külön-külön értékesíthető. De! Ha Ön nem költözni szeretne, hanem bérbeadás a cél, ideális megoldás, ha egy címen található kettő lakást tud kiadni, (vagy igény szerint tágas családi házat), ráadásul alacsony rezsivel, kerthasználattal, parkolási lehetőséggel, kiadható, vagy használható üzlethelyiséggel. Bónusz a beépíthető tetőtér!
Minek adna 60-68 nm-es panelért ekkora összeget zsúfolt társasházban, ha családi házas övezetben is élhet?
A hirdetésben szereplő emeleti lakáshoz tartozik az oldalkert, a teljes hátsókert, a pince, a beépíthető padlás, az udvari beállók és az üzlethelyiség.
A közelben bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskolák, óvodák, elérhetőek, könnyen megközelíthető az autópálya is.
(Az alaprajz, látványterv tájékoztató jellegű.)
Hétvégén is fogadom hívását!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023