Székesfehérvári eladó lakás, 1+1 szobás, 42 négyzetméteresSzékesfehérvári eladó lakás, 1+1 szobás, 42 négyzetméteresSzékesfehérvári eladó lakás, 1+1 szobás, 42 négyzetméteresSzékesfehérvári eladó lakás, 1+1 szobás, 42 négyzetméteresSzékesfehérvári eladó lakás, 1+1 szobás, 42 négyzetméteresSzékesfehérvári eladó lakás, 1+1 szobás, 42 négyzetméteresSzékesfehérvári eladó lakás, 1+1 szobás, 42 négyzetméteresSzékesfehérvári eladó lakás, 1+1 szobás, 42 négyzetméteresSzékesfehérvári eladó lakás, 1+1 szobás, 42 négyzetméteres
Székesfehérvári eladó lakás, 1+1 szobás, 42 négyzetméteres
29 900 000 Ft
711,9 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Székesfehérvári eladó lakás, 1+1 szobás, 42 négyzetméteres
Székesfehérvári eladó lakás, 1+1 szobás, 42 négyzetméteres
29,9 M Ft
711,9 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 329 5030
ReferensWollein Attila
Telefonálok

Eladó lakás
Székesfehérvári eladó lakás, 1+1 szobás, 42 négyzetméteres

42 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Közel a belváros, de ebből semmit nem venni észre, hiszen ebben a lakótelepi csendes utcában, liftes házban levő, 3. emeleti, 1,5 szobás eladó lakásba semmi sem hallatszik fel a jó fekvésnek köszönhetően. Fiatalakoknak, befektetőknek lesz ideális a lakás, de akár egy kisgyermekkel is élhető. A lakás üres, tehát gyorsan birtokba vehető.

Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. Ezeknek köszönhetően a fűtésköltség alacsony.

A lakás festés után simán használható, de természetesen igény szerint lehet rá költeni többet is. A vizes helyiségben már cserélték csempét korábban, valamint a konyha és az előszoba is járólapot kapott. Annak is ideális lehet, aki gyorsan költözni szeretne és a felújításba csak később vágna bele.

A kerékpárok és a babakocsi tárolására a földszinten egy közös tároló áll a rendelkezésre. További tároló bérelhető.

A Pláza, autóbuszállomás, belváros 7-10 percen belül gyalog is elérhető. A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Élelmiszerboltok, piac, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények pár perces sétára találhatóak.
A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető, valamint onnan indulnak a távolsági buszok is. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. De az autósok is örülhetnek, hiszen az itt lakók számára minimális éves díjú bérlettel mindig van parkoló a ház körül. Az ingyenes parkolási zóna pedig csak 50 méterre van. A ház mellett játszótér és gyönyörű parkok találhatók.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

  • távfűtés
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 11. emelet

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023