Székesfehérvár eladó lakásSzékesfehérvár eladó lakásSzékesfehérvár eladó lakásSzékesfehérvár eladó lakásSzékesfehérvár eladó lakásSzékesfehérvár eladó lakásSzékesfehérvár eladó lakásSzékesfehérvár eladó lakásSzékesfehérvár eladó lakásSzékesfehérvár eladó lakásSzékesfehérvár eladó lakásSzékesfehérvár eladó lakásSzékesfehérvár eladó lakásSzékesfehérvár eladó lakásSzékesfehérvár eladó lakásSzékesfehérvár eladó lakásSzékesfehérvár eladó lakás
Székesfehérvár eladó lakás
31 900 000 Ft
613,5 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Székesfehérvár eladó lakás
Székesfehérvár eladó lakás
31,9 M Ft
613,5 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 20 337 0424
ReferensHorváth Erika
Telefonálok

Eladó lakás
Székesfehérvár eladó lakás

52 m2alapterület
2szoba
panellakás
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

SZÉKESFEHÉRVÁRON Lövölde utcában, a Vasútállomástól 3 percre, felújított 2 szobás, nagy erkélyes lakás eladó. I.á.: 31,9 M Ft Tel.:
A FELÚJíTOTT LAKÁS egy liftes épület 3. emeletén található. Mérete 52 m2 + 4 m2 erkély, 2 m2 saját tároló.
Elrendezése: 2 szoba, fürdőszoba, konyha, közlekedő. A saját tároló közvetlenül a lakás bejárata mellett nyílik a lépcsőházban.
A lakást néhány éve teljesen felújították, ekkor került sor a teljes villanyvezeték cserére, burkolatok cseréjére, konyha és fürdőszoba teljes felújítására.
A hálószoba előtti folyosóra mennyezetig érő hatalmas gardróbszekrény került, mely gyakorlatilag a teljes ruhatárat elnyeli.
A konyha méretében nagyobb, tágasabb, mint várnánk. Előnye, hogy kamra is van a tartós élelmiszerek tárolására.
A két szoba egymásból is nyílik, de külön is megközelíthető. Mindkettő nyugati fekvésű, így egész délután kellemesen napfényes. A nagyobb szoba jelenleg nappali + dolgozószoba funkciót tölt be. Erkélyére kényelmesen ki tudunk ülni, mivel egy csendes parkra néz, így pihenésünket nem zavarja az utca zaja.
A hálószoba praktikusan a nappaliból és a fürdőszoba irányából is megközelíthető, kényelmesen elfér benne a franciaágy és a kiegészítő bútorok.
KIKNEK AJÁNLOM? Ezt a lakást kifejezetten olyan érdeklődőknek ajánlom, akik nem akarnak bajlódni a felújítással, nem akarnak sittet hordani és szakembereket vadászni, max. egy festés után költöznének, bár itt még az sem feltétlenül szükséges. Méreteinél és elrendezésénél fogva 1-2 ember számára ad kényelmesen élhető életteret.
Befektetési szempontból a Vasútállomás közelsége miatt jó választás, mivel pillanatok alatt bérbeadható. Az ingatlan tehermentes, és azonnal birtokba vehető.
KÖRNYÉK rendkívül kedvelt és keresett, mert sétatávolságon belül van Fehérvár történelmi városrészétől, sok a zöld terület, és bevásárlási lehetőségekkel, egészségügyi- és oktatási intézményekkel bőven ellátott városrész.
I.á.: 31,9 M Ft
Tel.:
Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!
Vásárláshoz, vagy eladáshoz a legmegfelelőbb ingatlanost keresi, vagy segítségre van szüksége? Tájékozódjon, keressen bizalommal és nézze meg szakmai facebook oldalam:


  • távfűtés
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021