Lakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteres
Lakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteres
30 500 000 Ft
491,9 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteres
Lakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteres
30,5 M Ft
491,9 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 620 8755
ReferensLóránt Lajos
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Székesfehérvár, 62 négyzetméteres

62 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Fecske parton 1+2 félszobás 1.emeleti téglalakás kocsibeállóval!

Az ingatlan zöldövezetben található, a Rigó utcában.
Építési éve 2005-ig nyúl vissza. Az ingatlan első emeleti, alapterülete 62 nm.
Az ingatlan rendkívül jó elosztású, tágas, kényelmes, jól berendezhető.
Remek adottságainak köszönhetően, kellemes otthont biztosít.
Az ingatlan kiváló állapotban van. Az ablakok műanyagok, ahogy a bejárati ajtó is.
A fürdő szoba egy kis ékszer doboz. A lakásban található beltéri ajtók és ajtó keretek jó minőségű masszív faanyagból került beépítésre. A folyosót az a stílusos lambéria, ugyan ezt a minőséget képviseli. A folyosón, és a konyhában egységes, jó minőségű, könnyen tisztítható, repedés és kopás mentes, kerámialap került leburkolásra. A szobákban padló szőnyeg található. Az ingatlanhoz tartozik egy erkély is, körülbelül 4nm, ahol szintén járólap került leburkolásra.
Az elektromoshálózat és a víz vezetékek 2005-ben készültek el, felújításukról nem kell gondoskodni, kiválóan alkalmasak a mindennapokban! 
A konyhabútor a vételár tartozéka, mely remek állapotról árulkodik. Rengetek férő hely, fiókos és polcos tárolási opció áll rendelkezésünkre.
A lakás nem csak remek állapotú, és kiváló adottságú, de a rezsiköltsége is figyelem felkeltő.
Mindössze nagyjából 25.000 forintra jön ki átlagosan mely minden jellegű fogyasztást, és havi költséget tartalmaz. Ekkora alapterület mellett, ez fantasztikus eredmény!
Az ingatlan jól megközelíthető, néhány perce található a belvárostól, ugyan ilyen könnyen eljuthatunk az M7-re, valamint a közelben található Kórház, és egyetemek is. A Velencei tó 15, míg a Balaton nagyjából 30 percnyi utazással jár.
A lakóparkba való bejutást gyalogosan, kapucsengő, esetleg kód segítségével kivitelezhetjük, ha pedig autóval szeretnénk bejutni akkor egy elektromos kapu áll rendelkezésünkre. A vételárba bele tartozik egy kocsibeálló is. 
Amennyiben ingatlant vásárolna, vagy eladná a jelenlegit, Hívjon bennünket a megadott telefonszámon. Meglévő, kapcsolat rendszerünk segítségével könnyedén összehangoljuk mind eladói, mint vevői érdekeltséget.
Számunkra fontos az elégedett ügyfél! Keressen bennünket bizalommal.

  • házközponti
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 3. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020