Szegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcábanSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcában
Szegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcában
31 500 000 Ft
414,5 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Szegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcában
Szegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcában
31,5 M Ft
414,5 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
ReferensBátyi Tamás
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Szegedi eladó lakás, 3 szobás, a Pál utcában

76 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Egyedülálló ajánlat: 3 az 1-ben! Szegeden a Pál utcában, az Árkádtól 400 méterre eladó ez a 76 négyzetméteres, rendkívül jó elosztású téglalakás, amelyhez tartozik egy 19,6 m2 nagyságú garázs és egy 18,9 m2-es, alapító okirat szerint lomkamra megnevezésű helyiség, ami garzonlakásnak lett kialakítva: egy szobából, főzőkonyhából és fürdőszobából áll, természetesen fűtéssel is rendelkezik.  Tökéletes helyszíne lehet akár otthon végezhető munkának is. A vételár mindhárom ingatlan tulajdonjogát tartalmazza!
A társasház az 1970-es évek közepén épült, a II. emeleti (nem zárószinti!) lakás a Pál utcára,  illetve a társasház belső udvarára néz, 3 szobás, a  WC és a fürdőszoba külön helyiségben található. A szobák külön nyílóak, illetve két szoba között közvetlen átjárás is van. A belső udvarra néző konyhából nyílik egy kamra is.
A külső nyílászárók és a bejárati ajtó is cserélve lett pár éve, az ablakok redőnyözöttek. A lakás egy függőfolyosóról nyílik, 2 szoba az utcára néz, a harmadik és a konyha pedig az udvarra. A fűtés turbó kazánról van megoldva. A lakáshoz tartozik egy 4 m2 méretű erkély is, amely két szobából is megközelíthető.

A szobák parkettásak, a többi helyiségben járólap van, a falak festettek.
A földszinti ingatlanrész az udvarból nyílik, belmagassága 2,4 méter (csak emiatt „lomkamra” besorolású!), a garázs pedig a Pál utca felől érhető el. A garázs fűtött, víz- és árambekötéssel rendelkezik.
A közös költség 8375 Ft, mely a szemétszállítás díját nem tartalmazza.

Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető!
A lakás megtekintése rugalmasan megoldható! Kérem, nyugodtan keressen!

Irányár: 31,5 millió Ft

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.
  • erkély

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020