Szegedi eladó lakás, 3 szobás, a Kossuth Lajos sugárútonSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Kossuth Lajos sugárútonSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Kossuth Lajos sugárútonSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Kossuth Lajos sugárútonSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Kossuth Lajos sugárútonSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Kossuth Lajos sugárútonSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Kossuth Lajos sugárútonSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Kossuth Lajos sugárútonSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Kossuth Lajos sugárútonSzegedi eladó lakás, 3 szobás, a Kossuth Lajos sugárúton
Szegedi eladó lakás, 3 szobás, a Kossuth Lajos sugárúton
29 900 000 Ft
257,8 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Szegedi eladó lakás, 3 szobás, a Kossuth Lajos sugárúton
Szegedi eladó lakás, 3 szobás, a Kossuth Lajos sugárúton
29,9 M Ft
257,8 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
ReferensRókuss Press Bt
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Szegedi eladó lakás, 3 szobás, a Kossuth Lajos sugárúton

116 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Szegeden, a Kossuth Lajos sugárúton egy kb. 80 éves, háromszintes társasház 1. emeletén új tulajdonosát keresi - akár egy befektető személyében is, hiszen elhelyezkedése és kialakítása miatt albérleteztetésre, de irodaként is tökéletesen alkalmas a lakás.
A polgári jellegű ingatlan tágas és kényelmes kialakítású. Belmagassága 3,4 méter. Alapterülete 116 m2, melyen 3 nagy méretű (35, 29 és 26 m2) szoba található, melyek egybe is nyithatóak, de külön bejárattal is rendelkeznek. Emiatt akár irodai célokra is használható. Szintén tágas konyhát alakítottak ki, mely egyben az étkező funkciót is tökéletesen betölti. Hozzá tartozik egy külön kamra, mellyel így diszkrétebben és praktikusabban megoldható a tárolás. A fürdőszoba és a toalett külön-külön helyiségekben található, mely sok érdeklődő számára fontos tényező. Az előszoba igény szerint kialakítható úgy, hogy még több tárolási lehetőség álljon rendelkezésre. Ezen felül a lakótér egy 3 m2-es erkéllyel bővül ki, mely szintén nagyon fontos adottság sokak számára, így ezen kritériumnak is tökéletesen megfelel ez a lakás.
A szobák burkolata parketta, a többi helyiség járólapos. A fűtése egyedileg szabályozható: 2 helyiségben Héra égőfejes cserépkályha, míg a többi helyiségben konvektorok biztosítják a hőleadást. Az ablakokra redőnyöket szereltek. Klímára nincs szükség még a nyári időszakban sem, hiszen az 50 cm-es falak garantálják a jó hőmegtartó képességét a lakásnak, ami télen is rendkívül segít a takarékosságban.
Állapotát tekintve a lakás jó állapotú, költözhető, nem újszerű állapotú, de ez azért nagyon jó, mert az új tulajdonos a saját ízlése szerint alakíthatja, modernizálhatja új otthonát. Minden közműdíjat saját fogyasztás, mérőóra alapján kell fizetni. A társasházi közös költség havonta 12 ezer Ft.
Gépkocsi biztonsággal az udvarban helyezhető el, lévén beállási lehetőség biztosított.
Bármikor megtekinthető, rugalmasan tudunk időpontot egyeztetni - jöjjön el és nézze meg, találja meg itt új álmai ingatlanát.

  • komfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019