Szegedi eladó lakás, 1+2 szobás, a Kálvária térenSzegedi eladó lakás, 1+2 szobás, a Kálvária térenSzegedi eladó lakás, 1+2 szobás, a Kálvária térenSzegedi eladó lakás, 1+2 szobás, a Kálvária térenSzegedi eladó lakás, 1+2 szobás, a Kálvária térenSzegedi eladó lakás, 1+2 szobás, a Kálvária térenSzegedi eladó lakás, 1+2 szobás, a Kálvária térenSzegedi eladó lakás, 1+2 szobás, a Kálvária térenSzegedi eladó lakás, 1+2 szobás, a Kálvária térenSzegedi eladó lakás, 1+2 szobás, a Kálvária téren
Szegedi eladó lakás, 1+2 szobás, a Kálvária téren
28 000 000 Ft
437,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Szegedi eladó lakás, 1+2 szobás, a Kálvária téren
Szegedi eladó lakás, 1+2 szobás, a Kálvária téren
28 M Ft
437,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
ReferensRókuss Press Bt
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Szegedi eladó lakás, 1+2 szobás, a Kálvária téren

64 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Szeged-Móraváros zöldövezetében, a Kálvária téren - távol a város zajától, közel a város szívéhez -található, a jó műszaki állapotú, de korszerűsítést igénylő 64 m2-es, három szobás, étkezős, zárt erkéllyel és saját bejáratú függőfolyosóval, a ház alagsorában tárolóval rendelkező ingatlan.
Csendes, nyugodt és kellemes a környék, kitűnő infrastruktúrával: közel a Mars téri Piac, az Árkád bevásárló központ, a Kálvária sugárúti orvosi rendelő és gyógyszertár, a Kálvária cukrászda, játszótér és a 3-as villamos megállója, a Szegedi Egyetem, a Konzervatórium, és a Belváros.
A lakás nagyon jó elosztású, az előszobából nyílik a konyha, a kamra, az étkező. Az étkezőből az udvarra néző szoba, a térre néző nappali. Az étkezőben található beépített szekrény gardróbnak is kialakítható. A nappaliból nyílik a hálószoba és a térre néző erkély.
A szobák és az étkező jó minőségű bükkfa parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A fűtése egyedi, gázkonvektor, de igény szerint megoldható a cirkófűtés is. A társasházi közös költség összege havonta 7 ezer Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot és a szemétdíjat. A közüzemi díjak elszámolása saját mérőórák alapján történik. Az ingatlan tehermentes, bármikor megtekinthető.

  • komfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 3.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019