Szeged eladó lakásSzeged eladó lakásSzeged eladó lakásSzeged eladó lakásSzeged eladó lakásSzeged eladó lakásSzeged eladó lakásSzeged eladó lakásSzeged eladó lakásSzeged eladó lakásSzeged eladó lakásSzeged eladó lakás
Szeged eladó lakás
14 990 000 Ft
333,1 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Szeged eladó lakás
Szeged eladó lakás
15 M Ft
333,1 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 20 246 9917
ReferensLaskai Erika
Telefonálok

Eladó lakás
Szeged eladó lakás

45 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

FIATALOK, BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE!
Szeged, Zápor-tó közelében, csendes környezetben található ez a 4. emeleti teljes körűen felújított téglalakás. Az épület hőszigetelt, műanyag nyílászárókkal. A lépcsőház tiszta rendezett. A lakás 45 m2-es 1 egész + 1 félszobás, jó elosztású. Belépve a közlekedőből nyílnak a helyiségek, szemben a nappali, balra a konyha és a háló, jobbra a kamra és a fürdő helyezkedik el. A konyhába új bútor kapott helyet. A fürdőbe kád került beépítésre, mellékhelyiség nem szeparált. Felújítás keretén belül megtörtént a villanyvezetékek, burkolatok cseréje, fürdő felújítása. A szobák eredeti fa parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. Falai festettek, fűtése egyedi gáz (konvektoros).A nyílászárók redőnnyel felszereltek. Rezsiköltsége alacsony.
A lakás nagyon szép állapotú, egyáltalán nem igényel felújítást.
A környék rendezett, szépen parkosított, fákkal beültetett, melyek biztosítják a tiszta levegőt és a kellemes hangulatot. Orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola és élelmiszerboltok néhány percre vannak a lakástól. A ház előtt kiépített parkoló található, ahol ingyenesen parkolhatunk. Tömegközlekedés kiváló.
Fiataloknak, befektetőknek remek lehetőség!

Bármely felmerülő kérdéssel hívjon bizalommal, ha eladna, ha venne, ha tájékozódna. Régió Ingatlanház " Az Ön otthona a Mi szívügyünk"

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 4.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019