Százhalombatta lakás eladó, 1+1 szobásSzázhalombatta lakás eladó, 1+1 szobásSzázhalombatta lakás eladó, 1+1 szobásSzázhalombatta lakás eladó, 1+1 szobásSzázhalombatta lakás eladó, 1+1 szobásSzázhalombatta lakás eladó, 1+1 szobásSzázhalombatta lakás eladó, 1+1 szobásSzázhalombatta lakás eladó, 1+1 szobásSzázhalombatta lakás eladó, 1+1 szobásSzázhalombatta lakás eladó, 1+1 szobásSzázhalombatta lakás eladó, 1+1 szobásSzázhalombatta lakás eladó, 1+1 szobásSzázhalombatta lakás eladó, 1+1 szobásSzázhalombatta lakás eladó, 1+1 szobásSzázhalombatta lakás eladó, 1+1 szobásSzázhalombatta lakás eladó, 1+1 szobás
Százhalombatta lakás eladó, 1+1 szobás
26 990 000 Ft
574,3 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Százhalombatta lakás eladó, 1+1 szobás
Százhalombatta lakás eladó, 1+1 szobás
27 M Ft
574,3 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 20 238 0380
ReferensNádasi Norbert
Telefonálok

Eladó lakás
Százhalombatta lakás eladó, 1+1 szobás

47 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapestről 30 km délre, Százhalombatta szívében, a Főtér mellett eladó ez a felújítandó, 3. emeleti panellakás! A nagyszobában szalagparketta, a kisszobában padlószőnyeg, a lakás többi részén linóleum padló van. A lakás a ház szigetelésekor műanyag ablakokat kapott (redőny + szúnyogháló), a radiátorokat és a fűtéscsöveket is kicserélték a házban.Helyiségek:

Nappali (18,1 nm), szoba (11,7 nm), konyha (6 nm), fürdő (2,7 nm), WC (0,8 nm) és előszoba (7,5 nm).Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt minden, amire szükség van, posta, okmányiroda, önkormányzat, üzletek, templom, óvoda, éttermek, pár perc sétával elérhető! Iskola és bankfiók pedig a háztömb végében van! A Piactér 200 méterre, a városi uszoda 100 méterre, a Tesco áruház is csak pár száz méterre található! A ház egy zsákutcában található, a lépcsőház tiszta, karbantartott. A parkolás is megoldott, nem csak a háztömb végében lévő parkolót használhatjuk, hanem a ház másik oldalán található a Művelődési ház parkolója is!Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető!Itt egy modern kisváros központjában élhet, minden közel van, üzletek, óvoda, iskola, uszoda, bankfiók, művelődési ház, buszmegálló pár perc séta! A vasút állomás, egészségügyi központ, vagy a Duna-part is elérhető gyalog 15-20 perc alatt!Százhalombatta egy modern, élhető kisváros, Budapesttől Déli irányban a Duna mentén kb. 30 km távolságra fekszik! Magát a várost kiváló oktatási és nevelési intézmények, magas szintű egészségügyi ellátás, jó közbiztonság, változatos sportolási lehetőségek, játszóterek, kiemelkedő kulturális események jellemzik. A településen uszoda, strand, sportközpontok, lovarda, múzeum, régészeti park, hangulatos éttermek találhatóak. A város fejlett iparának köszönhetően számos munkalehetőség kínálkozik helyben. Tömegközlekedéssel, vonattal és busszal is könnyedén megoldható a munkába járás a fővárosba. Gépkocsival a 6-os, 7-es úton, az M6-os autópályán Budapest félóra alatt elérhető!

Ha kérdésed van vagy meg szeretnéd nézni, hívj bátran!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁSAz ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!Szívügyünk az otthonod!Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)Hívj bizalommal: Nádasi Norbert -

  • összkomfortos
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021